Nieuwe ad interim voorzitter voor RTV ZOo

Zwolle – Bij de Zwolse Omroep Organisatie RTV ZOo heeft op 23 mei jl. een voorzitterswissel plaatsgevonden. Mevrouw S. Chapel heeft haar functie als voorzitter van RTV ZOo neergelegd. De reden hiervan beschouwt het bestuur van RTV ZOo als een interne bestuurskwestie en onthoudt zich daarom van elk commentaar hierover. Wel wil het bestuur laten weten een enthousiaste ad interim voorzitter te hebben gevonden. Bärbel Brouwer is door het bestuur gevraagd als voorzitter en heeft deze functie, gezien de drukke werkzaamheden binnen haar eigen bedrijf, tijdelijk aanvaard.

Haar doel is samen met het huidige bestuur RTV ZOo goed op de Zwolse kaart te zetten. Een stad als Zwolle verdient een mooie lokale omroep. Het bestuur is in de afgelopen weken met nieuwe kansen en mogelijkheden aan de slag gegaan, heeft verrassende ideeën uitgewerkt en veel nieuwe toekomstplannen gemaakt. Er is in de afgelopen weken hard gewerkt aan de nieuwe website, mogelijkheden voor live-uitzendingen op locatie en er komen prachtige nieuwe programma’s aan. Samen met alle vrijwilligers gaat RTV ZOo met grote stappen vooruit en dat is ook reden voor een live-uitzending op 3 juli 2011, bij restaurant Koperen Kees in Zwolle, waarbij onder andere de nieuwe website wordt gelanceerd.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Bijna een jaar na de ‘flitsende’ start is er nog helemaal niks gepresteerd. Het ontbreekt RTVZOo aan leiderschap en aan vakmensen. Nou dan kun je het dus wel vergeten.


  Maak melding

 2. Ook al hebben ze leiderschap maar als er mensen aan het roer blijven die totaal geen radio ervaringen hebben zal het niks worden met ZOO. Nu is een makelaarster voorzitter van ZOO en ik weet zeker dat zij totaal geen radio ervaringen heeft gezien haar verhaal in de krant. Zo is het altijd al geweest bij de zwolse omroep: onervaren mensen die voor het zeggen hebben. Het zal nooit wat worden hier in zwolle. Jammer weer


  Maak melding

 3. De vraag dringt zich wel op waarom Chapel weg moest. Want dat is de waarheid. De nieuwe voorzitster dekt zich al bij voorbaat in om geen eerste uitglijder te maken. Intussen zijn ze dus een charmeoffensief gestart.


  Maak melding

 4. Omroep zwolle die hiervoor was had de zaakjes beter voor elkaar, een goeie kabelkrant en teletext en steeds redelijk goeie live uitzendingen, zoals rondje peperbus en o.a bevrijdingsfestival. Zoo heeft tot nu toe niet veel gedaan. Geen liveuitzendingen geen teletext en een hele slechte kabelkrant.
  Wat moet hier nu nog van terechtkomen. 8)


  Maak melding

 5. Ze hebben vandaag een feestelijke uitzending, maar een paar bejaarde presentators maken er met een slecht signaal een treurige uitzending van. Het wordt nooit wat met dat ZOO.


  Maak melding

 6. Eens K.

  De vraag dringt zich wel op waarom Chapel weg moest.

  Word op facebook ook nixxx wijzer. Maar is ze zéker niet uit zichzelf weggegaan K.?
  Het lijkt wel of de nieuwe voorzitter een dubbele pet hoed opheeft. Zij is toch makelaar oid?

  Oh ik lees het net: zoooooo jammer, op 26 juni 2011 om 22:46  Maak melding

 7. De vorige voorzitter zou beslissingen genomen hebben die niet door de beugel konden. Er was zelfs sprake van het achterhouden van geld. Het nieuwe bestuur wil hier natuurlijk niet de handen aan branden. Het is nu een zakelijk vriendenclubje dat de eigen portemonnee en die van hun relaties (Furness Car, Novon e.d.) vooral als aandachtspunt heeft.


  Maak melding

 8. Na deze verdachtmaking

  De vorige voorzitter zou beslissingen genomen hebben die niet door de beugel konden. Er was zelfs sprake van het achterhouden van geld.

  vind ik wel dat je met iets meer moet komen. Iedereen weet namelijk over wie we het hebben :o:o:o


  Maak melding

 9. Vinden wij als subsidieerders niet dat de gemeente na deze feiten (van een insider)

  Bericht door Jan Kleinjan, op 26 juni 2011 om 21:33
  Bijna een jaar na de ‘flitsende’ start is er nog helemaal niks gepresteerd. Het ontbreekt RTVZOo aan leiderschap en aan vakmensen. Nou dan kun je het dus wel vergeten.

  een (skerpere?) deadline moet stellen voor wanneer alles op de rails moet staan? Het is toch ongelooflijk dat een provinciehoofdstad met meer dan 120.000 inwoners en een aardig verspreidingsgebied keer op keer maar geen lokale omroep kan krijgen???

  – Heb het alleen over radio, niet eens over tv en kabelkrant >:(>:(>:(>:(
  Terwijl de hogeschool voor de communicatie nota bene om de hoek zit….die willen vast ook wel een mooie praktijkplek om ideeen en inspiratie op te doen?


  Maak melding

Reageer