Bekende Zwollenaren in voorstelling Firma Weijland

Zwolle – De Firma Weijland en Consorten brengt vijf achtereenvolgende avonden, tijdens het Festival ZwArt, op het Grote Kerkplein de voorstelling ‘De eeuwige Terugkerel’. Het is het wonderlijke verhaal over Janus die het leven van Zwollenaar Karel inneemt. Er is een quiz waar Zwolle 50 miljoen euro kan winnen! Natuurlijk is daar de liefde, de humor en de immer ronkende motor van de live muziek! 

terugkerel.jpg

De voorstelling ‘De Eeuwige Terugkerel’ wordt gespeeld door een gave mix van professionals, amateurs en bekende en onbekende Zwollenaren. Zo speelt steeds een ander hoofdpersoon de bijrol van rechter en beul. Hierdoor wordt elke voorstelling uniek en is het een verrassing welk duo er die avond mee doet! Burgemeester de heer Meijer, Erben Wennemars, Typhoon, Ralph Keuning van museum de Fundatie, Minke Kraijer van de Zwolse Proat en anderen zijn in voorbereiding. Daarbij doen de FCZwolle Tifosi, de carnaval en de vuilnisophaaldienst ook mee. “Het is bijzonder zo’n mooi project samen te maken en alle enthousiaste medewerking te ervaren. Iedereen uit alle wijken is harte welkom om deze gratis voorstelling 6 t/m 10 juli mee te beleven! aldus Lucy Legeland maker en zangeres van Firma Weijland Muziektheater.

Het decor van de nieuwste voorstelling van Firma Weijland is inmiddels getransporteerd naar de repetitieruimte. Komende tijd wordt hier ‘De eeuwige Terugkerel’ gerepeteerd.

decor_transport.jpg

Het decor voor de nieuwste voorstelling van de Firma is hier speciaal voor ontworpen en gemaakt door Marieke de Jong. Marieke de Jong: “Het is geweldig om in het groot te denken en te maken voor op dat mooie plein waar het publiek straks in arena vorm om heen zal zitten. Het wordt genieten geblazen!”

Engel_Michael alvast volgen op Twitter. Voor meer informatie: www.festivalzwart.nl en www.firmaweijland.nl.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. prachtig idee,vijf avonden achter elkaar.Veel succes.Ik zou de vuilnisophaaldienst de laatste avond doen ,wel zo makkelijk.


    ⚠️ Meld

Reageer