College beleeft Westenholte in ontwikkeling

Zwolle – Ondernemerschap, zorg voor mensen en dieren en veel actieve vrijwilligers: het college van burgemeester en wethouders zag het tijdens een bezoek aan de wijk Westenholte afgelopen vrijdag. Voor het college is het belangrijk om regelmatig in gesprek te zijn met mensen die in de stad leven en werken. Dit biedt de bestuurders kansen om zich ter plekke goed te laten informeren over projecten en door organisaties.

college_op_bezoek_bij_bouwlocatie_driezorg.jpg

In een reeks van bezoeken aan verschillende wijken in Zwolle bezochten B&W als eerste Westenholte. De bestuurders spraken onder andere met vrijwilligers van de dierenweide en gebruikers van wijkcentrum het Anker. Ook kregen zij een goed beeld van de situatie aan het Petuniaplein door een toelichting van een aantal plaatselijke ondernemers.

De collegeleden bezochten bovendien de bouwlocaties van het Autismehuis en Driezorg in Stinspoort. Het Autismehuis wordt aanstaande juli opgeleverd en mogelijk wordt Driezorg nog eind 2011 opgeleverd. Ook bezocht het college de locatie waar mogelijkheden zijn voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Op deze locatie kunnen mensen in eigen beheer samen met anderen woningen realiseren. De verkoop van deze kavels begint dinsdag 28 juni.

Het college zal in het komende jaar vaker dergelijke bezoeken afleggen. Het volgende bezoek staat gepland in oktober aan een nog nader te bepalen Zwolse wijk.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer