Stormloop op zonnepanelen

Zwolle – Nog geen twee weken zijn verstreken sinds de bekendmaking van het project voor de gezamenlijke aanschaf van zonnepanelen. En nu al hebben zich een kleine tweehonderd belangstellenden gemeld !

De Provincie Overijssel subsidieert eenmalig enkele projecten waarbij collectief zonnepanelen worden aangeschaft. Dat betekent drie keer winst voor de deelnemers. Ten eerste kunnen de panelen met een flinke korting worden ingekocht. Fabrikanten leveren natuurlijk liever in een keer een grote hoeveelheid dan veel kleine bestellingen. Datzelfde geldt voor de installateur die de panelen op het dak moet monteren en aansluiten. Ook daar krijgt de klant korting door de gezamenlijke actie. En als slagroom op de taart de flinke subsidie van de Provincie. Deze betekent een voordeel van zo’n 25 tot 30 %.

Door al deze voordelen daalt de prijs van de zelf-opgewekte stroom fors. En kost dan vrijwel hetzelfde als de stroom uit het stopcontact. Het spreekt veel mensen aan: schone stroom, zelf opwekken, minder gevoelig voor prijsstijgingen. Wat houd je nog tegen ?

Je kunt je nog aanmelden via info@duurzaamzwolle.nl.    Zwolle kleurt helemaal blauw

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer