Herhaling uitzending Zwolle op tv bij SBS6 Citytrends

Zwolle – SBS6 Citytrends heeft tv-opnamen gemaakt van Zwolle en festival ‘Zwolle Unlimited’. De herhaling van de tv uitzending is op zondag 3 juli a.s. vanaf 13.00 uur. Ook de Zwolle ZomerUITpas komt uitgebreid aan bod. Er zijn beelden geschoten van highlights als Peperbus, Sassenpoort, Thorbeckegracht en andere stadsgezichten. Tijdens het bezoek aan Zwolle op 3 juni was het mooi weer dus ook de zonovergoten terrassen en het winkelend publiek komen goed naar voren.

logo_zwolle_merketing.jpg

Tijdens de uitzending is ook te zien dat twee markante Zwollenaren, Rob Bults van Waterval Internationaal Vertelfestival en Sander Dol van Xanders Bazaar en het Thorbeckegracht Festival geïnterviewd worden. Zij vertellen over Zwolle als bruisende evenementenstad en dat het culinair gezien goed vertoeven is in Zwolle. Rob Bults merkt op dat een gezamenlijk initiatief als Zwolle Unlimited, waarbij evenementen gebundeld worden tot één groot festival, goed wordt ontvangen door het publiek. Datzelfde geldt voor ‘Twiner’, de gastvrije netwerktafel die zorgt voor een goede balans tussen social media en het persoonlijk contact. Volgens Sander Dol de perfecte combinatie van twitter, wijn en diner. Dit initiatief is tevens in de race voor de Rob de Bes Award, de innovatie- en aanmoedigingsprijs van VVV Nederland. 

Kijkers naar de tv uitzending van SBS6 Citytrends worden getriggerd om de gratis Zwolle ZomerUITpas aan te vragen, een initiatief van VVV Zwolle en Zwols UITburo, samen met Zwolse ondernemers. Met de gratis ZomerUITpas kun je gebruik maken van veel zomerse acties en kortingen tijdens Zwolle Zomer, een campagne die plaatsvindt in de maanden juli en augustus. Zwolle Zomer en Zwolle ZomerUITpas is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Zwolle.

Tot slot is er een compilatie te zien van de vrouwententoonstelling ‘SHE ME’ in het Stedelijk Museum Zwolle. Deze tentoonstelling is nog t/m 18 september te bezoeken. Zwolle Marketing heeft opgetreden als gastheer tijdens de opnamen. De herhaling van de reportage over Zwolle wordt uitgezonden op zondag 3 juli vanaf 13.00 uur. Voor meer informatie kunt u terecht bij VVV Zwolle, tel. 038-4216198, mail naar info@vvvzwolle.nl of kijk op www.vvvzwolle.nl en www.zwollezomer.nl. Kijk ook eens op www.zwolsuitburo.nl en www.overijsseltrips.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer