Laatste pleingesprek weth. René de Heer in Zuid

Zwolle – Wethouder René de Heer besluit vanavond zijn eerste serie pleingesprekken in Zwolle-Zuid. De wijkwethouder heeft de afgelopen weken op diverse (school)locaties in Zuid op laagdrempelige wijze buurtbewoners ontvangen.

dsc_0143.jpg

Vandaag is de wethouder van 17.00-18.15 uur gastheer op het terras aan het Schellerpark 101 en vanaf 18.30-19.30 uur op het schoolplein van de Montessorischool aan de Energieweg. Indien de weersomstandigheden slecht zijn, worden de pleingesprekken naar binnen verplaatst. Of de activiteit nu binnen of buiten is, de wethouder zorgt sowieso voor koffie of thee en is beschikbaar voor een goed gesprek.

Wijkwethouder Rene de Heer heeft al aantal edities van de pleingesprekken gehad. De primeur was op 31 mei in de Geren, Gerenlanden en Gerenbroek. De afgelopen periode heeft de wethouder pleingesprekken gehouden in Ittersum en Oldeneel. Vanavond is dus Schelle aan de beurt.

De pleingesprekken zijn gehouden in plaats van het voorjaarswijkplatform. De wethouder willen bekijken of het initiatief een aanvulling is op de mogelijkheden die de wijkwethouder heeft om constructief in contact te komen met buurtbewoners.

Artikel delen:

Reageer