‘Fifteen minutes of fame’ in Odeon De Spiegel theaters

Zwolle – Odeon De Spiegel theaters maakt het voor iedereen mogelijk om in 1 klap beroemd te worden. Tot 1 augustus is het mogelijk voor inwoners van Zwolle en omgeving om zich op te geven voor ‘Fifteen Minutes of Fame’. Winnaars treden in de maand september op, voorafgaand- of na de voorstellingen in Odeon De Spiegel theaters en krijgen daarmee hun eigen Fifteen Minutes of Fame.

De organisatie biedt aanstormend dans-, cabaret-, muziek en ander talent de mogelijkheid om door te breken bij het grote publiek. Elke deelnemer is te zien op YouTube en het grootste aantal hits (populariteit van de act bij het publiek) maakt de meeste kans om te mogen optreden in september. Een vakjury beoordeeld de aanmeldingen en besluit definitief wie er op mag treden in Theater Odeon of Theater De Spiegel.

Wie droomt er niet van een doorbraak, eindelijk ontdekt worden of gewoon aan laten zien welk theatertalent hij of zij in huis heeft? Odeon De Spiegel theaters biedt iedereen de mogelijkheid om op te treden voor volle zalen in het voorprogramma van een professionele theaterartiest of gezelschap. Iedereen die mee wil doen kan zich aanmelden door voor 1 augustus een filmpje op te nemen van het optreden, deze te uploaden op YouTube en de link te sturen naar fifteen@odeondespiegel.nl . De clip mag max. 3 minuten duren. Meer informatie is te vinden op www.odeondespiegel.nl .

Artikel delen:

Reageer