4e ALM/Zwols Beach Soccer toernooi op De Pelikaan

Zwolle – Zaterdag 2 juli a.s. organiseert De Pelikaan het 4e ALM/Zwols Beach Soccer toernooi. Deelname aan het toernooi is bedoeld voor eerste selectie-elftallen van Zwolse voetbalverenigingen. De volgende selecties zullen dit jaar deelnemen: Berkum, SVI, WVF, Zwolsche Boys en Be Quick’28.

De teams spelen in één poule wedstrijden van 2x 12 minuten waarna uiteindelijk de poule-winnaar zich de Beach Soccer Kampioen van Zwolle in 2011 mag noemen en daarmee in het bezit komt van de wisselbeker. Vorig jaar wist WVF deze beker te winnen, terwijl in vorige edities HTC en Berkum al de titel in de wacht wisten te slepen.

In de samenwerking die De Pelikaan heeft met KNVB Beach Soccer is afgesproken dat de winnaar van dit Zwolse toernooi mag deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap Beach Soccer op 23 en 24 juli a.s. op het strand van Scheveningen.

De wedstrijden op het beachveld aan de Haersterveerweg in Zwolle beginnen zaterdag a.s. om 12.00 uur en zijn gratis toegankelijk. Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats in café restaurant De Vrolijkheid met daarbij een barbecue voor spelers en bestuurders van de deelnemende Zwolse clubs.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. WVF verloor de 1e van Berkum. Zonet hebben ze na een 2-2 eindstand, met pengels van Zwolse Boys gewonnen :D:D:D Deftige VOETBALLER die Mike 😉


    ⚠️ Meld

  2. Wichert, van L en Sloots bijvoorbeeld speelden niet mee. Ook iemand die goed op strand uit de voeten zou moeten kunnen als Richard B. niet. Toch ging het niet slecht. Was maar ff gekomen, ze zochten nog een coach en met een keeper die wilde voetballen…..was dat best nodig.


    ⚠️ Meld

Reageer