Enthousiaste sporters geven sportclinics in de wijken

Zwolle – Sonrise Zwolle gaat weer van start! Van 25 t/m 28 juli worden er in 5 wijken door een team enthousiaste sporters clinics gegeven in voetbal, basketbal, volleybal en dans. Alle kinderen en tieners uit Zwolle zijn uitgenodigd om hier gratis deel te nemen!

dsc_2379.jpg

De clinics worden iedere dag gratis gegeven van 14:00 16:30 uur (tot 12 jaar) en van 19:00 21:00 uur (vanaf 12 jaar). De sporters zullen met de kinderen en tieners toewerken naar een groot sporttoernooi op vrijdag 29 juli, waarbij tegen 5 andere wijken gestreden zal worden.

De clinics worden gegeven op de volgende plekken: Assendorp/Wipstrik: grasveld bij wijkcentrum Bestevaer, De Ruyterstraat / Trompstraat Dieze: Park de Hogekamp Holtenbroek: sportveld tussen de Bachlaan en de Handellaan Stadshagen: sportveld achter het winkelcentrum, aan de Muurmeesterlaan en het Klokkengieterpad. Zwolle-Zuid: sportvelden tussen de Jelissenkamp en het Gerenpad De clinics worden gegeven namens Sonrise, een project waarmee jonge christenen relaties willen aangaan met jongeren in hun wijk en hun geloof met hen willen delen.

 

Artikel delen:

Reageer