Torunlar Zomertoernooi Be Quick in volle gang

Zwolle – Het grote Torunlar Zomertoernooi  bij Be Quick ’28 begint op woensdagavond al aan de vijfde speeldag.  Dit toernooi dat gehouden wordt op drie zaterdagen en elf doordeweekse avonden mag zich verheugen in een grote publieke belangstelling en heeft inmiddels zijn eerste poulewinnaars.

In  totaal 48 standaard jeugdelftallen uit de A- tot en met D-categorie binden met elkaar de strijd aan om de prijzen in hun klasse. Het deelnemersveld mag er zijn. Met FC Zwolle (C2 en D2) en FC Emmen (A1 tot en met D1) zijn er twee BVO’s actief met jeugdeftallen. Met  bijvoorbeeld Sportclub Genemuiden en Excelsior’31 geven ook gerenomeerde clubs uit de omgeving  van Zwolle hun visitekaartje af. Uit Zwolle zijn de vv Berkum, SVI, Zwolsche Boys, CSV en natuurlijk Be Quick met hun jeugdige strijders uitgerukt naar het sportcomplex aan het Stadionplein. Emmen B1 en Berkum D1 komen de eer te beurt als eerste poulewinnaar te zijn.

Namens de familie Torunlar (eigenaar van Sahara, Lezzet en Clean Center) heeft Huseyin Torunlar al aangegeven volgend jaar ook graag weer hoofdsponsor te willen zijn van dit prestigieuze toernooi. Wie meer wil weten over het speelschema en de stand van zaken kan de website van Be Quick’28 raadplegen: www.bequick28.nl.

Artikel delen:

Reageer