Talentvolle aanvaller Yanic Wildschut naar VVV

Zwolle – Woensdag is bekend geworden dat Yanic Wildschut naar VVV-Venlo gaat. Dat maakte de website Voetbalprimeur bekend. De talentvolle aanvaller van FC Zwolle tekende woensdag een contract voor drie seizoenen bij de club uit Venlo. De Limburgers meldden zich eerder deze week bij de club uit Zwolle.

fczwolle_fortuna_7589_470.jpg

De negentienjarige aanvaller baarde in zijn eerste profseizoen opzien. Wildschut ontwikkelde zich in een rap tempo tot een gevaarlijke vleugelaanvaller. Zijn goede ontwikkeling wordt nu beloond met een transfer naar de Eredivisie. Wildschut kwam woensdag een driejarig contract overeen met VVV-Venlo. Wildschut had in Zwolle nog een doorlopend contract. Over de hoogte van de transfersom worden geen uitlatingen gedaan.

Artikel delen:
Reacties 32
 1. Beter nu vetrekken dan pas vlak voor het sluiten van de transfermarkt. Hopelijk investeerd Zwolle nog in wat leuke spelers.


  ⚠️ Meld

 2. @Wichert, ben het helemaal met je eens. Denk persoonlijk ook dat hij te vroeg vetrekt. Behalve tegen VVV had hij nog veel moeite om een hele wedstrijd op niveau te spelen. Maar de toekomst zal het leren. Wens hem veel s6.


  ⚠️ Meld

 3. Vind het niet zo’n probleem. alle spelers die gaan werkten naar mijn idee alleen goed onder het bestaande collectief. Dat was toch al uit elkaar gevallen. Yannick heeft ons op bepalende momenten wat gebracht(sparta, cambuur bv) dus gun ik hem dit ook wel.
  Ik heb nog het volle vertrouwen in de het nieuwe beleid dus we zullen zien.


  ⚠️ Meld

 4. Kan iemand mij vertellen waarom er iedere keer geen transfersommen bekend gemaakt mogen worden, ik vindt Zwolle nu wel een tikkeltje arrogant worden tegenover zijn supporters.


  ⚠️ Meld

 5. uitverkoop bij zwolle sinds dit nieuwe bestuur en meneer konterman het scepter zwaaien worden er alleen maar spelers verkocht blijkbaar is er geld nodig en vind men een goed elftal voor het nieuwe seizoen niet belangrijk tijd weer voor actie lijkt me


  ⚠️ Meld

 6. En zo zijn clubs als SC Heerenveen ook groot geworden. Financieel gezond worden is veel belangrijker dan het vasthouden aan wisselspelers die aan het eind van dit seizoen transfervrij de deur uitlopen. Geen speler is onvervangbaar en als mijn informatie klopt staat er dit seizoen gewoon weer een goed elftal.

  p.s. Ik heb mijn seizoenkaart al verlengd zoals het hoort want als de club speelt, speelt de stad!


  ⚠️ Meld

 7. Elrey, vind jij Heerenveen zo’n grote club dan? Ik vind dat best tegenvallen eigenlijk…

  Maar dit

  p.s. Ik heb mijn seizoenkaart al verlengd zoals het hoort want als de club speelt, speelt de stad!

  Zowiezo natuurlijk!!


  ⚠️ Meld

 8. @janus,
  Als Zwolle een speler weg wilt halen bij een andere club en die weten wat Zwolle in kas hebt door de verkoop van de spelers dan zullen ze wel iets meer gaan vragen voor hun speler dan dat ze eigenlijk in hun hoofd hadden.


  ⚠️ Meld

 9. Bericht door Yoz, op 29 juni 2011 om 20:13
  En dat is de volgende!!! Voor mij dit jaar geen seizoenkaart meer..

  Daahaag en blijf ook maar weg.
  :D:D:D

  Arrogantie ten top!  ⚠️ Meld

 10. Bericht door jj, op 29 juni 2011 om 20:44
  uitverkoop bij zwolle sinds dit nieuwe bestuur en meneer konterman het scepter zwaaien worden er alleen maar spelers verkocht blijkbaar is er geld nodig en vind men een goed elftal voor het nieuwe seizoen niet belangrijk tijd weer voor actie lijkt me

  Wanneer is Konterman in dienst gekomen? Hoeveel spelers zijn er sindsdien gehaald en verkocht?

  De enige actie die we ondernemen is het bezoeken van oefenwedstrijden.
  ;);D


  ⚠️ Meld

 11. Natasscha heerenveen kan wel niet zo,n grote club zijn maar denk toch dat die er financieel beter voorstaan alshier bij Zwolle.Er wordt hier veel verkocht op het moment aan talentvolle spelers enmen moet weer van voren af aanbeginnen .Dat vind ik jammer hier als je ze langer kan behouden bouw je naar mijn mening ook meer eenheid op .nu maar eens zie hoe ze het komende seizoen uit de verf komen hoop dat het een goede start wordt met de titel aanhet eind en niet zo als het afgelopen seizoen.


  ⚠️ Meld

 12. @Natascha

  SC Heerenveen is voorbeeld van een club die sportief op een hoger niveau acteert en niet afhankelijk is van gemeenschapsgeld. Ik vind het belangrijkste dat de financiën van FC Zwolle z.s.m. worden gesaneerd dat biedt meer zekerheid ten aanzien van de toekomst (het voortbestaan) van de club. Dat sluit overigens helemaal niet uit dat er sportief goed wordt gepresteerd. Het is logisch dat we de tol van een goed seizoen betalen, zo verloren wij in het verleden ook spelers als Derk Jan Derksen. Daarvoor kwamen er echter ook andere spelers die een plaats in onze harten veroverden. In het hedendaagse voetbal is het een realiteit dat het verloop in de selectie groot is, de uitdaging is om desalniettemin iedere keer weer te verassen met het aantrekken van transfervrije spelers die wel degelijk een meerwaarde blijken te zijn. Ik heb vertrouwen dat er capabele vervangers worden aangetrokken en ben blij dat er nu tenminste wel transfersommen worden geïncasseerd. Vergeet niet dat er een hele tijd lag dat wij geen transfersommen incasseerden. De laatste jaren zijn met Moisander en nu Ars, Wildschut, Bakker en Justiana toch mooi broodnodige centjes binnengekomen. Laten wij tenslotte niet vergeten dat Zwolle al zekerheidjes heeft binnengehaald met Achenteh, Van Hintum en Aafjes plus talentvolle spelers als Mamedov, Saymak en Lachman nog achter de hand heeft. Enige nuancering en vertrouwen maakt paniek overbodig.


  ⚠️ Meld

 13. @Edwin

  Is al aangeschaft (deadline 17 juni). Immers voor je het weet zit je tussen de dagjesmensen (zitten, zitten!) 😉


  ⚠️ Meld

 14. @Elrey

  Dat financieel gezond verhaal kan ik goed in mee hoor, daar is het niet van maar ik vind Heerenveen gewoon niet zo’n grote club, eigenlijk;)

  Die spelers die komen, zeggen mij totaal niks omdat ik naar andere clubs kijk als het elftal en niet naar de spelers an sich (is raar he voor een vrouw hahaha) maar iedereen krijgt zeker een kans, ik moet het gewoon allemaal nog ff zien, heb verder trouwens geen paniek gevoelens oid, wij voetballen toch eeuwig in de JL;):P


  ⚠️ Meld

 15. Volgens mij spelen de heren voetballers voor hun “brood” en als ze ergens anders een (iets) luxer brood kunnen eten zullen ze dat heus niet laten. En gelijk hebben ze. Eten en gegeten worden.
  @ Edwin, ga jij nog naar Hasselt? Mijn activiteiten zijn afgelast. Zeer waarschijnlijk tot zaterdag.


  ⚠️ Meld

 16. Ja Natascha, Er zijn maar héél weinigen die nog hun leven lang bij één en de zelfde club blijven. Blik, verruimen, wordt het ook wel genoemd.


  ⚠️ Meld

 17. Laten wij tenslotte niet vergeten dat Zwolle al zekerheidjes heeft binnengehaald met Achenteh, Van Hintum en Aafjes plus talentvolle spelers als Mamedov, Saymak en Lachman nog achter de hand heeft. Enige nuancering en vertrouwen maakt paniek overbodig.

  Juist dat gezeur over leegloop, belachelijk. De kas wordt lekker gespekt zo en dat maakt de club gezond!! In de voorhoede is er nog een kei nodig (of 2) maar heb er alle vertrouwen in!
  Kopen die seizoenskaart!!


  ⚠️ Meld

 18. @ Edwin, ga jij nog naar Hasselt? Mijn activiteiten zijn afgelast. Zeer waarschijnlijk tot zaterdag.

  Ik ga in ieder geval, Misschien dat Inge en Yinthe ook meegaan.
  Zaterdag om 15.00 uur is er ook nog Staphorst – PSV  ⚠️ Meld

Reageer