‘Rondje Swolle’ viert bijna haar lustrum

Op maandag 15 april 2002 introduceerde De Swollenaer op de pagina’s 8 en 9 van haar weekkrant de rubriek  ‘Rondje Swolle’.

Twee pagina’s voor de Zwolse horeca waar Zwollenaren op een luchtige maar tevens ook serieuze manier worden geïnformeerd over het totale uitgaansleven in Zwolle. In ‘Rondje Swolle’ zijn een aantal vaste rubrieken opgenomen waaronder ‘Beter Uit’, een agenda met uitgaanstips in Zwolle. Maar ook ‘Papje’ als vaste Column Schrijver liet in  de 5 afgelopen jaren menig Zwollenaar doen wakker schudden. Inmiddels is ‘Papje’ in zijn functie van raadslid doorgedrongen tot de directe controleurs van het gemeentelijke doen en laten. In het onderdeel ‘In the Picture’ fotografeert de Zwolse fotograaf Jan Boertien het uitgaanspubliek in de Zwolse horeca.


De Zwolse fotograaf Jan Boertien fotografeert het uitgaanspubliek in de Zwolse horeca 

Ter gelegenheid van dit vijf jarige bestaan, wordt er op maandag 16 April een groot feest in De Proosdij gehouden. De gratis kaarten (maximaal twee per aanvraag) zijn verkrijgbaar via: rondjeswolle5@home.nl. Het avondvullend entertainment op 16 april 2007 ziet er smaakvol en veelbelovend uit. Zo zijn the Bellymen al stevig aan het repeteren en houden bepaalde horecalieden nu al hun hart vast omdat ons cabaretduo Daan & Jeroen de Zwolse horeca onder de loep nemen. The Fax sluiten het programma af. Voor de echte fans is er nog een afterparty in The Living Room. Entree alleen met kaarten!

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Gefeliciteerd Rondje Zwolle, altijd weer een leuke rubriek om te lezen, vind ik.
  Maar oef… wel een paar taalfouten in dit artikel. Daar heb ik Weblog Zwolle nog niet vaak op kunnen betrappen ;D


  ⚠️ Meld

 2. @ Mmm,

  Zelfs in je correctie maak je nog minstens een fout (eigenlijk twee, maar dat is inclusief stijl).
  Lijkt me echt een pot en ketel reactie.

  Maar on topic: ik heb The Fax een keer mogen meemaken en dat is echt leuke muziek, goede performance, kortom sfeervol.

  Dus als je in de gelegenheid bent en kaartjes kunt krijgen: alleen daarom al aan te bevelen!


  ⚠️ Meld

Reageer