Ecodrome Zwolle organiseert kindermiddagen

Ecodrome Zwolle organiseert verdeeld over de maanden april, mei en juni een zestal kindermiddagen. Bezoekers in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar kunnen tijdens deze woensdagmiddagen op een vrolijke manier meer te weten komen over de IJstijd, survival en geluid. Doordat het programma volledig wordt begeleid, kunnen kinderen zonder hun ouder(s) deelnemen aan de kindermiddagen. Het anderhalf uur durende programma is een combinatie van spelen en ontdekken.

Themapark Ecodrome Zwolle organiseert zes kindermiddagen. Tijdens deze middagen kunnen kinderen op een interactieve manier meer te weten komen over drie thema’s. Op 18 april en 23 mei is het thema ‘Kunstige IJstijd’, waarin kinderen tussen 6 en 10 jaar oud op een leuke en educatieve wijze kennis maken met de kunsten uit de IJstijd door onder andere zelf grottekeningen te maken. Op 30 mei en 6 juni is het thema ‘Expeditie Survival’. Hierbij gaan kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar samen met de expeditieleider survivalactiviteiten ondernemen. Op 25 april en 16 mei staat het thema ‘Geluid’ centraal. Kinderen in de leeftijd tussen 7 en 10 jaar gaan samen met de expeditieleider ontdekken wat geluid nu werkelijk is.

Volledig verzorgd programma

De kindermiddagen zijn volledig verzorgd. Ouders/verzorgers hoeven de kinderen niet te begeleiden. Het betreft een anderhalf uur durend programma en de kosten zijn € 2,50 per kind. De middagen vinden plaats in verschillende ruimtes. Entree tot het themapark is na de kindermiddag alleen mogelijk tegen betaling van de reguliere entreeprijs. Er kunnen in totaal maximaal twintig kinderen per kindermiddag meedoen. Aanmelden is dringend gewenst en kan via telefoonnummer 038-4237030 of via e-mailadres educatie@ecodrome.nl

Artikel delen:

Reageer