Een steuntje in de rug met het Rabo Stimuleringsfonds

Zwolle – Het Rabo Stimuleringsfonds is een fonds dat verenigingen en stichtingen in Zwolle, Hattem, Kampen en IJsselmuiden financiële steun biedt bij het realiseren van projecten. Leden van de bank kunnen online stemmen op projecten en zo meebeslissen over de hoogte van de bijdragen die projecten ontvangen.

Ieder jaar bestaat er drie keer de mogelijkheid om aanvragen in te dienen bij het Rabo Stimuleringsfonds. De belangrijkste voorwaarde voor een financiële bijdrage is dat het geld besteed wordt aan projecten die het maatschappelijk, sociale of culturele leven in de regio verbeteren. Daarbij is het belangrijk dat de grootst mogelijke groep mensen hiervan kan profiteren.

Leden van Rabobank IJsseldelta beslissen mee over de hoogte van de bijdragen die projecten ontvangen. De huidige stemming voor leden staat op www. rabobank.nl/ijsseldelta open tot en met 15 juli. In deze ronde zijn in totaal negen projecten geselecteerd in vier categorieën. Leden kunnen per categorie één stem uitbrengen. Door in te loggen op Rabo Internetbankieren kunnen leden eenvoudig zien of ze lid zijn en een stem kunnen uitbrengen.

Kent u in uw omgeving ook een initiatief dat een impuls verdient? Of bent u misschien zelf actief binnen een vereniging of stichting die een steuntje in de rug kan gebruiken? Voor de derde ronde van 2011 kunt u tot 30 september een aanvraag indienen. Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/ijsseldelta

Artikel delen:

Reageer