Tot uiterlijk 12 juli inschrijven voor MVO-prijs

Zwolle – Ondernemers uit Zwolle hebben tot uiterlijk 12 juli de tijd om zichzelf of collega-ondernemers aan te melden voor de MVO-prijs Zwolle 2011. Door in te schrijven voor deze prijs laten de bedrijven in Zwolle zien wat zij doen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Daarmee zijn zij een voorbeeld voor andere ondernemers. Op www.mvoprijs.nl  staat alle informatie hoe ondernemers mee kunnen dingen naar deze MVO-prijs. De uitreiking van de prijs vindt plaats in oktober 2011.

De MVO-prijs Zwolle beloont ondernemers die een voortrekkersrol pakken in maatschappelijk verantwoord ondernemen. De winnaar van de MVO-prijs Zwolle 2011 ontvangt naast de MVO Award een uitgebreide reportage in een magazine, landelijke en regionale publiciteit èn het bedrijf mag zich de komende twee jaar de beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van Zwolle noemen. De MVO-prijs Zwolle is een initiatief van de gemeente Zwolle en COS Overijssel.

Schrijf uw eigen onderneming of een ander nu in op www.mvoprijs.nl

Bij MVO stemmen ondernemers hun bedrijfsvoering af op het klimaat, de samenleving en het milieu. COS Overijssel en de gemeente Zwolle willen ondernemingen stimuleren binnen Zwolle die bezig zijn met MVO. Daarom hebben zij in 2011 de MVO-prijs in het leven geroepen. De prijs wordt elke twee jaar uitgereikt. Zowel kleine als grote bedrijven kunnen mee dingen naar de prijs.

Artikel delen:

Reageer