SP start petitie Openheid over Irak

SP Zwolle haalt handtekeningen op voor onderzoek naar deelname van Nederland aan de Irak-oorlog. Het kabinet heeft in het regeerakkoord vastgelegd dat er geen onderzoek komt naar de deelname van de Nederlandse regering aan de oorlog tegen Irak. Ondanks beloftes die de PvdA voor de verkiezingen gemaakt heeft, lijkt het erop dat alles in de doofpot wordt gestopt, zegt de SP.
 
Daarom is de Socialistische Partij een landelijke petitie begonnen in samenwerking met het burgerinitiatief Openheid over Irak. Het directe doel hiermee is druk zetten op de Eerste Kamer, om alsnog een onderzoek in te stellen. Dit leeft sterk onder de mensen en zo geven wij hen de kans in verzet te komen tegen de doofpot praktijken en volledige openheid te eisen. Als aftrap in Zwolle voor deze campagne gaat de SP zaterdag 14 april handtekeningen ophalen bij de maandelijkse SP kraam aan de Diezerstraat. Ook zullen ze het boekje ‘Onverantwoord goedgelovig of welbewust misleidend?’ ter inzage hebben liggen bij de kraam en dit tevens verkopen voor 2,30 euro per stuk.<?/bigger><?/color><?color><?param 3333,3333,3333><?x-tad-bigger>
<?/x-tad-bigger><?/color><?x-tad-bigger><?color><?param FFFF,3333,0000><?bigger><?bigger><?bigger>

Artikel delen:
Reacties 15
 1. gaap. Heeft de SP nou niets beters te doen? Ze zijn nog echt die pacifistische partij van weleer… Alsof we daar hebben zitten oorlog voeren. Irak was voor Nederland niet meer dan een vredes/opbouwmissie.


  ⚠️ Meld

 2. helemaal mee eens chris maar ja landelijk of gemeentelijk ze moeten wat te zeuren hebben ,kijk maar in zwolle hoelang zijn ze al niet bezig
  met dat gemeier over het nieuwe stadion .


  ⚠️ Meld

 3. Eindelijk gaat ook de politiek vragen stellen: Of we misleid zijn m.b.t. de oorlog in Afganistan en Irak.

  Er zijn geen massavernietigingswapens gevonden! En alle wapens die daar wel waren zijn door het Westen aan Saddam en Taliban verkocht. Het is Westers Imperialisme gebaseerd op leugens en misleiding.

  http://www.youtube.com/watch?v=fLnBSyc4ICo

  http://www.youtube.com/watch?v=LJtlgZXb0Mo

  Bovenstaande filmpjes laten het instorten van gebouw7 wtc zien. Het zwaarversterkte gebouw stort verticaal in. Brand zou de reden hiervan zijn. Dat rood vuur niet heet genoeg is om staat te doen laten smelten is blijkbaar niet relevant. Dat er bovenaan het gebouw rookpluimen met grote kracht uit de ramen schieten is ook niet verdacht.

  Hoe kan het zijn dat gebouw7 instort zonder dat het door een vliegtuig geraakt is? Hoe ontstaan dergelijke rookpluimen?

  Nog weken na 9/11 vond men onder de twintowers en gebouw7 grote poelen met gesmolten staal. Gesmolten staal! Dat krijg je niet voor elkaar met een rood-oranje vuurtje met zwarte rook. Hoe kan dat?

  9/11 is een inside-job. Overduidelijk. Dus het steunen van de USA is in mijn ogen het steunen van een leugenachtig regime. Doe je huiswerk… Na 5 jaar onderzoek ben ik nog steeds van mening dat het zaakje stinkt…

  Hoe kijkt de SP tegen gebouw7 aan?

  Kijk anders nog maar even naar deze documentaire:

  http://www.youtube.com/watch?v=AZI3wo7Ta-w

  Zo lang de politiek geen antwoorden kan geven op simpele vragen, moeten ze ook niet bij mij aankomen om oorlog te voeren. Want dat is het: Honderdduizenden mensen gebombardeerd in naam van de Democratie, terwijl het overduidelijk is dat het hier om Westers Imperialisme gaat.

  In a time of universial deceit; Telling the truth will be a revolutionary act!  ⚠️ Meld

 4. Ik wilde hier een heel verhaal neerzetten om alle zogenaamde feiten van rinze te weerleggen, maar ik wordt al misselijk als het verhaal lees. Doe zelf eens moeite om die zogenaamde feiten echt te controleren in plaats van al die onzin hier te spuien.


  ⚠️ Meld

 5. Uitermate goede reactie op de vragen die ik stelde.

  Hoe kon gebouw 7 neerstorten?

  Hoe kan het dat bovenaan het gebouw de ruiten er met kracht worden uitgeblazen?

  Wat is de verklaring voor het gesmolten staal dat men weken erna nog op satelietfoto’s kon waarnemen?

  Is het niet vreemd dat je niet op deze vragen een antwoord hebt? Ik heb mijn huiswerk wel gedaan. De vaste lezer van dit log weet dat ik me graag vastbijt in zware materie en put uit diverse bronnen die ik kritisch benader. De vragen die ik stel gaan niet over ufo’s of graancirkels; Het zijn rationele vragen die binnen een Democratie beantwoord dienen te worden: Z?©ker als dit buitenlands beleid bepaald, waarbij duizenden doden vallen!

  Beantwoord de vragen eerst maar, als je zo zeker bent dat ik een “lulverhaal” ophang!


  ⚠️ Meld

 6. Marijnissen-adepten zijn het spoor bijster

  Onze socialistische vrienden weten het niet meer. Doorgaan met teksten produceren die het volk wil horen:
  -och niet echt meer tegen koningshuis
  -och niet echt meer tegen NAVO
  -och Europa beleid passen we eauk wel een mouw aan

  EN BOEKJES VERKOPEN VOOR 2.30 EURO MET NOTA BENE ZEER WAARSCHIJNLIJK ENKEL EEN SP MENING?
  SP gaat commercieel, prima hoor maar dat we ’t ff weten.

  Zolang Mao maar populair blijft doen en blijft lachen (vooropgesteld: heb erg veel waardering voor onze Ossse gepopuladiseerde Mao). Maar daaronder zit echt niet veel hoor.
  Die Bommel met zijn teksten van niveautje Televaag en Wilders (tuurlijk hele andere mening) op Geenstijl. Tante Kant.

  Er wordt sluw ingespeeld op onderbuikgevoelens.
  Terwijl (geef ik toe) Woutertje vrijdag of zaterdag natuurlijk een blunder van jewelste maakte. Maar bij de PvdA zitten bewezen goede en betrokken multiculturele mensen. Sommigen bewezen zich in zeer korte tijd: Plasterk, Abou, Beer (want zo heet ie echt) Koenders, Albayrak, die milieuman, Co Verdaas! nu in PS Gelderland gleuf ik, In Zwollywood: Martin Knol, Eric Lanning (inmiddels verkast naar Rijssen), ach teveel om op te noemen. Tuurlijk gaat daar ook niet alles goed maar ze doen wel hun best (ten koste van compromissen dat is nu 1x zo) een sociaal geluid in ons mooie en unieke land te laten horen.

  Op zich geen gek idee trouwens die petitie. Want ik geloof bovenstaande link ook nog. Zeker gedeeltelijk. Daarom hier nog eens:
  http://argusoog.punt.nl/index.php?r=1&id=358652&tbl_archief=0#358652

  EN PLEASE PVDA HOUDT WOORD EN VERTREK UIT DIE SLANGENKUIL AFGANISTAN  ⚠️ Meld

 7. Hoe kan het dat bovenaan het gebouw de ruiten er met kracht worden uitgeblazen?
  Mogelijk: Torsie/wringing op het glas of snel toenemende luchtdruk in het gebouw door het ineenstorten. Goed te zien in je eerste filmpje, gebeurt ook aan de voorkant van het gebouw.

  Bij wtc7 wordt gesteld dat het gebouw van onderaf is opgeblazen => dit verklaard de gesprongen ruiten bovenin ook niet.

  Wat is de verklaring voor het gesmolten staal dat men weken erna nog op satelietfoto’s kon waarnemen?

  Dat is domweg nooit aangetoond. Er wordt wel gesproken over gesmolten metaal, maar dat is iets totaal anders dan staal. Sowieso zijn hogere temperaturen binnenin de puinhopen mogelijk geweest dan die aan de buitenkant zijn waargenomen. Daarnaast zorgt een explosie/klap er ook niet voor dat metaal smelt, dat gebeurt door de warmte van de (mogelijke) brand erna.


  ⚠️ Meld

 8. Mwah…. ik denk dat die gast van sp de oorzaak is: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/050591.html
  Deze was daar op vakantie en had niet in de gaten dat het spulletje op hoogte instabiel wordt.
  De politiek is gewoon schuldig! :-/

  Maar goed, zolang mensen hier nog over nadenken kunnen ze in ieder geval geen andere narigheid bedenken.

  Maar daarnaast wordt staal echt wel zwakker onder hogere temperaturen, ook al heeft het de smelttemperatuur nog niet bereikt.
  Een beetje druk erbij doet de rest. En reken maar dat er druk komt als een gebouw in elkaar dondert.
  Kleur vlammetje: reken maar dat een “gewone” brand al in staat is om een gebouw in elkaar te laten sodemieteren: waarom denk je dat grote stalen hallen (zoals bijv jaarbeurs enzo) de stalen kolommen bekleed zijn met brandwerende coatings?  ⚠️ Meld

Reageer