Cibap nomineert Aram Hakse tot MBO-uitblinker

Zwolle – Cibap vakschool voor verbeelding heeft Aram Hakse verkozen tot MBO-uitblinker 2011. Aram volgt de opleiding Reclame en Media en hij heeft stage gelopen bij Weber creatives in Leeuwarden. Tijdens zijn stage heeft Aram bewezen dat hij zeer goed is in het maken van storyborden voor grote klanten.

mbo20uitblinker20aram20hakze.jpg

Aram is de MBO uitblinker 2011 van het Cibap geworden omdat zijn werk professionaliteit uitstraalt. Hij presteert op bovengemiddeld niveau. Aan zowel de ontwikkeling als de uitvoering van een product werkt hij met enthousiasme en plezier. Aram laat medestudenten beter presteren en dat alles zonder sterallures. “Ik vind het een eer om als uitblinker van het Cibap genomineerd te worden”, aldus de vierde jaars student zelf.

De MBO’s in Nederland kiezen hun eigen uitblinker. Al deze uitblinkers gaan met elkaar de strijd aan. Tijdens de landelijke verkiezing op 4 oktober wordt bekend gemaakt wie de titel Landelijke ambassadeur beroepsonderwijs krijgt. Van 1 juli t/m 29 september kan er via www.ditismbo.nl  op de uitblinkers worden gestemd. Het Cibap roept iedereen op om op Aram te stemmen.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.