Nieuwe secretaris-directeur Waterschap Groot Salland

Zwolle – Het algemeen bestuur van het Waterschap Groot Salland heeft donderdagmiddag 30 juni benoemd tot nieuwe secretaris-directeur mevr. Eveline de Kruijk.

 eveline20014a.jpg

Zij zal met ingang van 1 oktober bij Groot Salland aan de slag gaan en is de opvolger van Henk Schuurman, die op 63-jarige leeftijd gebruik maakt van de FPU-regeling en het waterschap verlaat. Mevr. De Kruijk (1958) werkt momenteel als adjunct-directeur bij Waterschap Vallei en Eem in Leusden.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Ik ben benieuwd wat voor vorstelijk salaris deze mevrouw weer gaat opstrijken, want graaien kunnen ze wel bij het waterschap maar werken des te minder.


  ⚠️ Meld

 2. @Janus Uit de vacaturetekst:

  Het salaris, bij een 36-urige werkweek, bedraagt maximaal ?? 8.383,- (schaal 17 SAW) bruto

  Een zware functie met veel verantwoordelijkheid, waar heel wat studie-uurtjes en jaren ervaring voor nodig is. Een mooi salaris, maar nog lang niet aan de Balkenendenorm, als je dat mocht denken.


  ⚠️ Meld

 3. @Janus, nee maar ik heb een hekel aan onwaarheden rond strooien.
  En wanneer je een studie af maakt, en veel energie in je toekomst steekt. Mag je door ook naar beloond worden.


  ⚠️ Meld

 4. @Janus Ik geloof dat ik volgens sommigen hier al wel bij zo’n 20 organisaties heb gewerkt, alleen maar omdat ik niet meega in allerlei negatief commentaar.
  Ik kan jou ook vragen of je soms ontslagen ben bij het waterschap. Dat is een opmerking in dezelfde categorie als die van jou.


  ⚠️ Meld

 5. Kan deze mevrouw zich niet beter thuis met het afwaswater bezig houden.In plaats van dat ze uit een functie uit het midden van het land hier naar toe moet komen.Zijn er hier in de buurt geen geschikte kandidaten.Kost ook weer een boel reiskosten als ze niet mee verhuist alles voor deze regio moet altijd weer van elders komen.Zeker weer gunstig voor de belastingaftrek


  ⚠️ Meld

 6. Bericht door janus, op 30 juni 2011 om 20:05
  Werken jullie allemaal bij het waterschap?

  Haha! Als men het niet met je eens is werken ze ineens allemaal bij het waterschap? Nee, op mij komt je eerste opmerking ook over als pure jaloezie!
  Deze mevrouw kan best aardig verdienen. Dat is ook nog eens een MAXIMAAL salaris; dat zegt niet, dat ze dat ook krijgt!

  Mensen zouden zich misschien iets minder moeten bezig houden met hoeveel een ander verdient en zelf gewoon aan het werk gaan. Uitzonderingen heb je natuurlijk altijd, maar niet ieder “goed salaris” betreft een “graaier”.

  Bericht door Pieters, op 1 juli 2011 om 05:53
  Kan deze mevrouw zich niet beter thuis met het afwaswater bezig houden

  Daar maak je vrienden mee! 😀

  In plaats van dat ze uit een functie uit het midden van het land hier naar toe moet komen.Zijn er hier in de buurt geen geschikte kandidaten.

  Schijnbaar niet.


  ⚠️ Meld

 7. Kan deze mevrouw zich niet beter thuis met het afwaswater bezig houden.(…) Zijn er hier in de buurt geen geschikte kandidaten.

  Vermoei jij je mooie hoofdje daar maar niet mee, Pieters.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.