Jeff Martin solo & akoestisch

Het is alweer een hele tijd geleden dat ‘The Tea Party’ Hedon plat speelde. De band bestaat inmiddels niet meer, maar zanger Jeff Martin weet van geen ophouden.  Eindelijk komt hij weer naar Nederland en Hedon staat zondag 15 april op zijn agenda. Solo en akoestisch levert dat zonder twijfel een sfeervolle zondagavond op. 

Na een uitverkochte tour door Canada en Australië komt Ex- Tea Party zanger Jeff Martin voor het eerst in zes jaar weer terug naar europees grondgebied. De planning voor deze solo tour is nog in volle gang maar Hedon mag met trots aankondigen dat Martin zondag 15 april Hedon aan doet. Dit voor een akoestisch optreden waarmee hij je op reis neemt van de uitlopers van de Mississippi Delta Blues naar de geur van de grote bazaars in Instanbul. Zijn muziek zit vol passie en overgave en in combinatie met Martins indringende stem zorgt dit voor een live-ervaring die zelden geëvenaard wordt.

Kaarten zijn verkrijgbaar via VVV en Plato te Zwolle, via www.hedon-zwolle.nl en ’s avonds aan de deur. Deuren gaan open om 19:30 uur, aanvang: 20:00 uur. Een kaartje kost € 10,00 (excl. €1,00 servicekosten).

Artikel delen:
Reactie 1
  1. hallo , ik was benieuwd of iemand het concert van jeff martin
    heeft opgenomen ? en zo ja hoe kom ik aan deze opname
    van deze geweldige muziekkant.

    met vriendelijk groet jeroen.


    Maak melding

Reageer