Stedelijke middag aan de Agnietenplas

Zwolle – Kinderwerkers van Travers Welzijn organiseren op woensdag 13 juli een stedelijke middag bij de Agnietenplas in Berkum. Dit spetterende spektakel is voor kinderen van 6 t/m 13 jaar die op de basisschool zitten. De bedoeling is dat kinderen hier op eigen gelegenheid naar toe komen. Het is van 14:00 uur- 17:30 uur en hier zit ook het avondeten bij. De toegang is € 1,- (bij opgave betalen).

Er zijn allerlei buitenspelletjes zoals; survival, schatgraven, waterspelletjes, zandkastelen bouwen, speerwerpen, bbq-en en nog veel meer! Kinderen moeten in het bezit zijn van een zwemdiploma, anders verwachten we dat de ouders mee komen.

Als kinderen mee willen doen, moeten zij zich vóór 8 juli opgeven. Meer informatie is te verkrijgen bij onderstaande contactpersonen of via www.stadskids.nl. Dieze: Muriel Winter of Marjolein Kerkhof /m.winter@travers / m.kerkhof@travers.nl Kamperpoort: Ingrid Schakelaar / i.schakelaar@travers.nl Holtenbroek: Annelies de Kloe / a.dkloe@travers.nl Zwolle-Zuid: Mini Westra / m.westra@travers.nl

Artikel delen:

Reageer