Aangehouden voor mishandeling

Zwolle – Vrijdagavond 1 juli werden een 18-jarige man en een 24-jarige man, beide afkomstig uit Zwolle, aangehouden voor mishandeling. Zij zouden eerder die dag een man hebben geslagen en geschopt aan het Groot Wezenland.

politie_logo_4.jpg

Het slachtoffer was daar met een vriend en werd aangesproken door het tweetal. De Zwollenaren vroegen om drugs. Toen het slachtoffer aangaf dit niet te hebben, werd hij mishandeld. Hij wist te ontsnappen en de politie werd gealarmeerd. Op basis van het signalement konden de verdachten in de kraag gevat worden. Proces-verbaal is opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. goed dat de agenten op pad gaan om de daders te pakken,jammer dat ze willekeurige personen die niks met het voorval te maken hebben er op worden aagekeken.aggresie van agenten gaat werkelijk nergens over!,en de uitspraken die ze daarbij maken helemaal niet! politie is je vriend word gezegt…blijkbaar ziet de politie dat zelf graag anders!


  ⚠️ Meld

 2. @1vd12: ben benieuwd naar je (persoonlijke) ervaring over geweld door de politie. kan me er absoluut niets bij voorstellen maar laat me graag informeren zodat ik mijn mening kan bijstellen eventueel


  ⚠️ Meld

 3. Ik heb een beetje dezelfde vragen als Markel.

  Zijn nu uiteindelijk de juiste mensen wel gepakt? Dat is ook wat waard lijkt me zo!

  Maar ik vrees dat we hier weer zullen zien wat wel vaker gebeurt: er wordt even op Weblog Zwolle losgelaten dat de politie verkeerd bezig was. Of dat het allemaal niet zo gegaan is zoals beschreven. En vervolgens hoor je er nooit meer iets van.

  En dan nog wat meer on topic: je kunt je dit toch niet voorstellen?!? Er wordt je gevraagd om drugs en als je deze niet kunt overhandigen krijg je klappen!


  ⚠️ Meld

Reageer