VV Berkum wint Zwols Beach Soccer Toernooi

Zwolle – Zaterdagmiddag werd op de buitensport- accomodatie van Sportpark De Pelikaan het 4e ALM / Zwols Beach Soccer Toernooi georganiseerd. Het voetbaltoernooi werd voor de tweede keer door VV Berkum gewonnen.

 

2_juli_2011-41.jpg

Aan het toernooi werd door eerste selectie-elftallen van Zwolse voetbalverenigingen deelgenomen zoals VV Berkum, SVI (2e), WVF (3e), Zwolsche Boys (4e) en Be Quick’28 (5e plaats). De teams speelden in één poule wedstrijden van 2x 12 minuten waarna uiteindelijk poule-winnaar VV Berkum zich de Beach Soccer Kampioen van Zwolle in 2011 mag noemen en daarmee in het bezit kwam van de wisselbeker. Vorig jaar wist WVF deze beker te winnen, terwijl in vorige edities HTC en ook Berkum al de titel in de wacht wisten te slepen.

2_juli_2011-8.jpg

2_juli_2011-87.jpg

In de samenwerking die De Pelikaan heeft met KNVB Beach Soccer is afgesproken dat de winnaar van dit Zwolse toernooi mag deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap Beach Soccer op 23 en 24 juli a.s. op het strand van Scheveningen. Maar dat zal Berkum niet zijn. Het neemt dan deel aan het toenooi dat samen met FC Zwolle en HSV georganiseerd wordt in Zwolle. WVF gaat nu naar het NK Beach Soccer in Scheveningen. Na afloop vond de prijsuitreiking plaats in café restaurant De Vrolijkheid met daarbij een barbecue voor spelers en bestuurders van de deelnemende Zwolse clubs.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Over 3 weken in Scheveningen…deftig strandweertje erop

    WVF gaat nu naar het NK Beach Soccer in Scheveningen

    als 3e nogwel 😮 Maar wie zeurt daar over 3 weken in Scheveningen nog over. Eigenlijk best gaaf om mee te gaan, met 1 van de 10 bussen 😉


    ⚠️ Meld

Reageer