Het weer: licht bewolkt en kans op regen

Zwolle – Zondag probeert de zon vanuit het zuidwesten steeds vaker door te breken. In het noordoosten blijft het echter een groot deel van de dag bewolkt. Lokaal kan daar ook nog een beetje regen vallen. In het zuidwesten wordt het in de zon 19 of lokaal 20 graden. In het noordoosten blijft het kwik opnieuw steken rond een frisse 16 graden

02-07-2011_weerfoto__kromme_jak.jpg

Kromme Jak

Maandag verandert er aan het weerbeeld weinig. De bewolking in het oosten is hardnekkig en zal ook dan de zon belemmeren te schijnen. De meeste zon is voor de Zeeuwse Kust. Het blijft droog en bij een meest matige noordwestenwind wordt het 17 graden op de Wadden tot 23 in Limburg.

Dinsdag zijn er in het hele land zonnige perioden en loopt het kwik lekker op. De maxima variëren van 20 graden in het uiterste noorden tot 25 in het zuiden.

Woensdag keert de wisselvalligheid terug en krijgen we buien, mogelijk met onweer, te verwerken. De temperatuur loopt voor de buien nog op tot gemiddeld 23 graden. De dagen daarna zien we een mix van zon, stapelwolken en een enkele bui bij maxima van gemiddeld 21 graden, wat normaal is voor deze tijd van het jaar.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Heerlijk plaatje, lag ten grondslag aan de verfilming van het leven van (DE AMSTERDAMMER) Johnny Jordaan….om het unieke AMSTERDAMSE stekkie dat in Mokum geasfateerd zou zijn. Heb ik me live door de regisseur (Kees Prins) laten vertellen in een 3 uur durend beregezellig samenzijn.


    ⚠️ Meld

Reageer