Clubkampioenen centraal tijdens familiedag Ritsaert

Zwolle – De clubkampioenen hebben er een seizoen lang voor gestreden en zondag 10 juli is het dan zover : dan wordt er bekend wie de clubkampioenen 2011 van de Zwolse Ruitersclub Ritsaert zijn.

ritsaert_2-7.jpg

Uiteraard zijn er op de slotdag van het seizoen ook nog wedstrijden. Deze tellen niet meer mee voor het clubkampioenschap, maar zijn zeer zeker de moeite waard om te komen bekijken. Om 10.00 uur begint de dag voor de aanstormende talenten met oefenspringen en vaardigheidsproeven in zowel de grote- als de kleine binnenbak. Om 12.30 uur is er het spectaculaire jachtspringen in de buiten springtuin. De ruiter legt dan een parcours af over vaste “natuurlijke” obstakels die in het springterrein voorkomen, met onder ander een heuse waterbak, in combinatie met opgebouwde hindernissen.

Rond een uur of drie wordt dan bekend gemaakt wie de clubkampioenen zijn. Daarna is er nog een demonstratie van een kür op muziek, waarna vervolgens de winnaars van de dag bekend worden gemaakt. Op deze dag worden ook de kinderen in het zonnetje gezet die de meeste loten hebben verkocht tijdens de Grote Clubactie van 2010.

De dag staat in het teken van de familie. Iedereen wordt dan ook uitgenodigd om massaal naar het Ruitersportcentrum Zwolle aan de Hollewandsweg 15 te komen. De kantine is de hele dag geopend.

Artikel delen:

Reageer