Feestelijke afsluiting cursus ‘Zorg goed voor jezelf’

Zwolle – Maandagmiddag vond in wijkcentrum Holtenbroek, een feestelijke afsluiting plaats van de cursus ‘Zorg goed voor jezelf’ voor mensen met een beperking. Tijdens de afsluiting van de cursus werd een modeshow verzorgd door de cursisten zelf en kregen ze hun diploma uitgereikt.

eva3.jpg

De cursus werd gegeven door Landstede Training Opleiding & Advies waarbij werd samengewerkt met onder andere Travers Welzijn. De deelnemers hebben tijdens de cursus veel geleerd op het gebied van jezelf verzorgen en het deelnemen aan de samenleving. De cursus begon in april en eindigt vandaag. Na de modeshow was er een live optreden van drie talentenvolle zangers, Joost Bastiaan, Dennis Marsman , D-Gan (Sean Morgan). Zij hebben meegedaan aan een zangcoachingsproject onder leiding van Marie Hogendam. Dit zangcoachingsproject, speciaal voor mensen met een beperking, is mogelijk gemaakt door het project Amateurkunst in de Lift van Kunst & Cultuur Overijssel.

eva_3_landstede.jpg

eva2.jpg

 

In september gaat de nieuwe educatieve cursus ‘Zorg goed voor jezelf’ voor mensen met een lichte verstandelijke beperking van start. Ook is er weer ruimte voor een computercursus. Belangstellenden voor een van deze twee deze cursussen kunnen contact opnemen met Ria Polet van de Landstede tel. 088-8508100 (rpolet@landstede.nl) of Ineke van Stekelenborg van Travers Welzijn, tel 038-4224933 (Wijkcentrum Holtenbroek).

Artikel delen:

Reageer