Focus kookt meatless voor Groenkapje!

Zwolle – Op maandag 4 juli kookte Focus vegetarisch voor de Groenkapjes van FRISGROEN. Op verzoek van de Groenkapjes bevat het menu geen vlees. Zo wilde Map Renes, initiatiefnemer van FRISGROEN de “meatless monday” onder de aandacht brengen bij andere Zwollenaren.

groenkapje_4453.jpg

Onlangs hebben FRISGROEN en Focus samen gewerkt aan een duurzaam modeproject. Map Renes heeft een Catwalk workshop gegeven aan de aspirant modellen van Focus. Bij de opening van de nieuwe winkel “Focus op Mode” aan het Diezerplein heeft een eigen modellenteam op enthousiaste wijze drie modeflitsen gepresenteerd.

Als tegenprestatie trakteerde Focus op een eco-bewust etentje voor de Groenkapjes op maandag 4 juli. Een mooie gelegenheid dus om de vleesloze dag onder de aandacht te brengen. De Groenkapjes hebben gesmuld van een frisgroen buffet en al het lekkers.

De locatie was kleurrijk en vrolijk; zo was het diner in de winkel van “Focus op Kunst”. Een leuke gelegenheid ook om even bij te praten over de verschillende Groenkapje promotie-activiteiten in juni. In de afgelopen maand was er een vol programma voor de Groenkapjes onder de werktitel “Groenkapje goes wild”. Niet alleen in Zwolle was Groenkapje actief maar ook in Rotterdam en Rome.

Voor meer informatie www.frisgroen.nu / www.meatlessmonday.eu

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer