Recordaantal deelnemers jubileumtennistoernooi

Zwolle – Van zaterdag 9 juli t/m zondag 17 juli vindt het Profile Tyrecenter Kalvenhaar Stadshagen Open plaats. Het sportieve tennis evenement is in de afgelopen jaren met ruim 280 deelnemers uitgegroeid tot het grootste open tennistoernooi van Zwolle.

Vanwege de enorme belangstelling is de inschrijving dit jaar twee weken eerder gesloten. Het recordaantal deelnemers betekent een mijlpaal in de geschiedenis van de tennisclub die dit jaar tevens haar 20 jarig jubileum viert. Dat wordt gedaan met veel leuke en sportieve wedstrijden in de categoriën 3 t/m 9. In de weekenden wordt er overdag gespeeld en van maandag tot en met vrijdag starten de wedstrijden vanaf 18:00 uur ’s avonds. Support is welkom.

 

Rondom het sportieve gedeelte van het toernooi is er dit jaar ook veel aandacht voor het jubileum. Om te beginnen is er op vrijdag een spetterende jaren ‘90 feestavond met loterij en mooie prijzen van onze sponsoren. Zo geeft hoofdsponsor Profile Tyrecenter Kalvenhaar een set winterbanden weg, en gooien Hogeboom Sport en Autopalace Zwolle een tennisracket en tom tom in de verloting.

Op zondag 17 juli, is er gedurende de gehele finaledag “live” muziek op het tennispark met een optreden van de band “ Let 40-Love Rule”. Bezoekers en deelnemers worden tijdens het toernooi getrakteerd op een speciaal jubileum ijsje, haring, en tal van andere lekkernijen. Voor de deelnemers is er een gratis barbeque op zondag. Kinderen kunnen zich vermaken op een groot springkussen dat de hele week op het tennispark staat. Reden genoeg voor een bezoekje aan het toernooi dat naast sportiviteit vooral gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan.

Tennisliefhebbers en andere belangstellenden zijn van harte welkom op het tennispark van TC’91 Stadshagen aan de Oude Wetering 43 in Zwolle.

Artikel delen:

Reageer