Lezing over reizen naar en in Afrika

Woensdag 25 april organiseert Bibliotheek Zwolle in de Statenzaal in samenwerking met Thomas Cook Travel Shop en reisorganisatie African Holidays een boeiende presentatie en lezing over reizen naar en in Afrika. Bijzondere aandacht is er voor de landen Tanzania, Kenia en Zuid-Afrika.

Reizen in Afrika laat zich niet in een standaard forceren. Dit continent moet je zien, voelen, proeven, ruiken en in de poriën laten doordringen. In dit werelddeel is alles totaal anders: al die verschillende landen, de volkeren, de overweldigende natuur met haar bewoners en de roerige geschiedenis. Afrika is extreem en puur!

Beste reisorganisatie 2006

African Holidays is inmiddels zestien jaar een begrip in de Nederlandse reisbranche. Niet voor niets is African Holidays door de reiswereld uitverkozen tot beste organisator van reizen naar Afrika voor het jaar 2006. Het aanbod van African Holidays varieert van groepsrondreizen tot reizen per huurauto, camper of sterke terreinwagen. 

Thomas Cook behoort tot één van ’s werelds grootste reisorganisaties en is met een vestiging in Zwolle geen onbekende in de stad.

Vakantievoorproefje

Zin om in vakantiestemming te raken? Iedereen is van harte welkom op deze informatieavond. Geïnteresseerden kunnen tot en met woensdag 18 april kaartjes voor deze avond reserveren bij de receptie van de centrale bibliotheek (Diezerstraat 80) of bij Thomas Cook Travel Shop (Oude Vismarkt 16).

De kosten voor deze informatieavond bedragen € 5,00 (voor bibliotheekleden € 3,50).

De avond start om 19.45 uur en eindigt om 22.00 uur.

Artikel delen:

Reageer