Ondernemers: ‘Centrum Zwolle in alle staten’

Zwolle – Ondernemers in de binnenstad van Zwolle komen dinsdag 12 juli bij elkaar op de Jaargetijdenborrel van de Stuurgroep Centrummanagement. Het thema: ‘Centrum Zwolle in alle staten’.

“De binnenstad van Zwolle was nog nooit zo intensief onderwerp van gesprek op zoveel fronten tegelijk als in deze tijd”, vertelt Meijer: “Het werken aan succes in ondernemend Zwolle-centrum gaat niet zonder slag of stoot. Toch kunnen we genieten van mooie vruchten van onze gezamenlijke aanpak in de afgelopen jaren. Alle partners zijn sterk betrokken bij ambities voor de toekomst. Het gaat over parkeren, over de beleving van de bezoeker, over goed aanbod van winkels en horeca, over de uitstraling die de binnenstad heeft. Alles grijpt in elkaar. Buiten al die turbulentie is het goed om elkaar als belanghebbenden in de economie van het centrum regelmatig te ontmoeten.”

De bijeenkomst voor alle ondernemers in de binnenstad vindt plaats in de monumentale Statenzaal aan de Diezerstraat, te midden van de bedrijvigheid. Burgemeester Henk Jan Meijer geeft tijdens de bijeenkomst, die duurt van 18.00 tot 20.00 uur, de stand van zaken weer rondom het centrummanagement van Zwolle. Wethouder economie René de Heer komt met nieuws over het parkeren en de bereikbaarheid per auto én fiets.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Precies drama jij verwoord het goed in alle straten is beter.Maar het centrum is het stokpaardje van de gemeenteraad en komt op de eerste plaats.De omliggende wijken moeten het vaak doen met loze beloften.Het winkelcentrum zuid is uitgebreid door een projectontwikkelaar die met de bewoners geen rekening heeft gehouden en zeker niet met de ondernemers die er moeten komen.De een naar de ander gaat er uit de winkels en er staan nu al jaren panden leeg.Ook met het winkelnd publiek is geen rekening gehouden met goede fietsstalling .de projectontwikkelaar Provast heeft hier dik gefaald


  ⚠️ Meld

 2. @ Pieters,
  Zoals te lezen gaat het alleen over en voor ondernemers in het centrum.
  Maar helaas is voor het gemeente bestuur dit centrum niet meer dan de eerste 100 meter rond de grote markt.
  Voor de rest is in het centrum de zelfde ontwikkeling als bij jou in zuid.


  ⚠️ Meld

Reageer