Burgemeester als rechter in theaterstuk Festival ZwArt

Zwolle – De Firma Weijland Muziektheater en Consorten speelt tijdens Festival ZwArt De Eeuwige Terugkerel. Vijf dagen lang is het Grote Kerkplein, het kloppend hart van de stad én het Festival, in de ban van deze wervelende locatievoorstelling.

img_7727.jpg

Het verhaal draait om de bizarre terugkeer van de Zwollenaar Karel. Zeven jaar verbleef hij elders! Wie is deze man?! Er is een quiz waar Zwolle 50 miljoen euro kan winnen. En natuurlijk is daar de liefde, de humor en de immer ronkende motor van de muziek! De Eeuwige Terugkerel wordt gespeeld door een innige verstrengeling van professionals, amateurs en bekende Zwollenaren met Zwolse zaken. Woensdagavond speelden burgemeester H.J. Meijer als rechter en Han Vlieger als beul een rol in het theaterstuk.

img_7803.jpg

img_7757.jpg

img_7821.jpg

Jong en oud is van harte welkom om deze voorstelling mee te maken!

Deze muziektheater voorstelling speelt zich af in het hártje van Zwolle op het Grote Kerkplein tijdens het festival ZwArt. Van 6 t/m 10 juli en is gratis toegankelijk.

img_7620.jpg

U kunt via de website van Festival ZwArt plaatsen reserveren voor 1 euro per bestelling.

De voorstelling is een ware mix tussen professionals en amateurs en er zijn geweldige bijrollen van rechter en beul weggelegd voor Zwollenaren als rapper Typhoon, Bert Vrieling, Erben Wennemars, Ralph Keuning, Peter Vader etc.

Elke voorstelling worden deze bijrollen door een ander duo gespeeld! Daarbij spelen de FC Zwolle Tifosi, de carnaval en de vuilnisophaaldienst mee.

De live muziek is speciaal gecomponeerd voor deze voorstelling door Bert Pfeiffer en is
een geweldige ronkende motor onder het verhaal.

img_7737.jpg

Het decor is ontworpen door Marieke de Jong en is prachtig en speciaal voor deze locatie toegepast!

De regie is in handen van Rob Vriens en Erna Beenakker hierdoor wordt het een zeer fysiek en afwisselend schouwspel.

Do, 07-07, 20:30 u

Vr, 08-07, 20:30 u

Za, 09-07, 20:30 u

Zo, 10-07, 14:30 u

Artikel delen:

Reageer