WVF viert jubileum met Piratenfeest en nieuw clublied

Zwolle – Voetbalvereniging WVF trapt de activiteiten in verband met haar 75-jarig bestaan op 2 en 3 september 2011 af met een heus piratenfeest. Tegelijkertijd gaat de club op zoek naar een nieuw clublied waaraan belangstellenden hun bijdrage kunnen leveren.

Op beide dagen staat er een grote tent op het trapveld op sportpark De Weide Steen in Westenholte. Vanuit die tent verzorgt piratenzender Rond & Gezond twee dagen een uitzending, onder meer aan de hand van de gebeurtenissen in de tent. Zodra de frequentie van de uitzending bekend is, publiceert WVF deze op www.wvf.nl. Op 2 september vinden in diezelfde tent vanaf 20.00 uur optredens plaats van de bekende Zwolse zanger Harm Wolters, Dominique Vos en Henri van Velzen (de Zwolse Hazes). Deze optredens worden begeleid door DJ Hanno van Boven.

3 september

Op zaterdag 3 september, de dag van de eerste competitiewedstrijd van het eerste elftal van WVF, begint het weer vanaf 20.00 uur. Het zijn dan de Piratentoppers die er een flink feest van maken. Eerst treden Martin Dams, Harm Wolters en Patrick afzonderlijk op, waarna ze samen de afsluiting verzorgen. Ook deze avond wordt begeleid door DJ Hanno van Boven. Hij begint dan al meteen na de wedstrijden die er worden gespeeld. Entree is op beide dagen gratis, munten zijn in de tent te kopen.

Clublied

In het kielzog van het piratenfeest gaat WVF op zoek naar een nieuw clublied dat helemaal 2011 is. In het archief van WVF is een WVF-lied te vinden, op de wijze van Hup Holland Hup. Deze is dringend aan vernieuwing toe. WVF roept belangstellenden op een nieuw lied te componeren. Belangrijk daarbij is dat het moet aansluiten bij WVF en haar geschiedenis, goed te zingen en niet te lang moet zijn. Inzendingen kunnen tot en met 15 augustus ingediend worden via clublied@wvf.nl. Een WVF-jury onder leiding van Dominique Vos beoordeelt de inzendingen. Het winnende lied wordt ten gehore gebracht op zaterdag 3 september.

Artikel delen:

Reageer