Koorschool Konstantijn naar Wendakker in Stadshagen

Zwolle – Vanaf het nieuwe seizoen 2011/2012, zal het kinderkoor en het kleinkoor van Koorschool Konstantijn gaan repeteren op basisschool de Wendakker in Stadshagen.

Door op deze locatie, die middels het muzieklokaal een uitstekende repetitieruimte beschikbaar heeft gesteld, te gaan repeteren hoopt de koorschool beter bereikbaar te zijn voor kinderen van 6-12 jaar. De koorschool heeft als doel om plezier te hebben in het zingen, maar ook naar een hoog niveau te streven. Dit wordt onder andere gedaan door te ‘jongleren’, de kinderen van het kinderkoor leren van blad te zingen, en worden zich ook bewust van hun zanghouding en presentatie. Een aantal keren per jaar treden de koren zelfstandig op, ook wordt er medewerking verleend aan andere concerten en projecten.

De repetities beginnen op dinsdag 6 september, kom vooral eens een kijkje nemen!

Ook in de weken daarna ben je van harte welkom om geheel vrijblijvend eens te komen kijken en mee te zingen.

Het kleinkoor (6-9 jaar) repeteert van 16.00 tot 16.45 uur, het kinderkoor (9-12 jaar) van 17.15 tot 18.00 uur, en beide koren staan onder leiding van Mirna Faber.

Het jeugdkoor, voor jongeren van 13-16 jaar, dat onder leiding van Carmen Hovestad staat, blijft repeteren op het Meander College, van 17.45 tot 18.45 uur.

Voor meer informatie en contact verwijzen wij u graag naar onze website:

www.koorschoolkonstantijn.nl.

Artikel delen:

Reageer