Open Dag FC Zwolle live bij TV Oost

Zwolle – Zaterdag 16 juli kunt u bij TV Oost van 12.00 tot 16.00 uur meekijken bij de Open Dag van FC Zwolle. Er zijn live beelden vanuit het FC Zwolle Stadion, met op de hele uren een speciaal journaal met indrukken van de Open Dag en gesprekken met medewerkers en spelers van FC Zwolle.

Het publiek kan genieten van tal van activiteiten, met als hoogtepunt de presentatie van de eerste selectie. Verder wordt de kledinglijn van het seizoen 2011-2012 gepresenteerd en krijgen de fans de gelegenheid om met spelers op de foto te gaan en handtekeningen te scoren. Tijdens de Open Dag van FC Zwolle ligt de nadruk op gezelligheid. Natuurlijk is er ook weer een aantal spectaculaire attracties voor jong en oud. Om 13.10 uur geeft hoofdcoach Art Langeler bijvoorbeeld een demonstratietraining op het hoofdveld. Verder zijn er demo’s van Achmea Health Centers, een rapworkshop met de bekende Zwolse rapper Sticks en een optreden op het hoofdveld van freestyler Joshua Agteres.

Een samenvatting van de Open Dag bij FC Zwolle inclusief de spelerspresentatie is te zien in de uitzending van ‘Sport op Zaterdag’ om 18.10 uur. Meer informatie over de programma’s van RTV Oost is te vinden op www.rtvoost.nl.

Artikel delen:

Reageer