Chat Log 29

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 30 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Dit Chat Log zal een laatste log zijn in de rubriek Algemene Logs. Naast het Algemeen Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

447 gedachten over “Chat Log 29”

  1. Ha, die Joppuh. Je kunt ook niet rustig in bad of je mist weer een kans.:(
    Maar het is je van harte gegund: proficiat!:D

  2. Ak dat weet-n ‘adde Dame ‘ak an-uh-skeuv’n bie oe in badde en ád ’n ander de kans op gold ‘ad! (lekker he, zo-n gratis lessien zwols dr bì-j!)

  3. @Eva: oke. Dan wacht ik je resultaten na je bezoekje af. We hebben net ook nog wat gekregen van mijn broertje. Op een later moment kijk ik even naar de nummers.

  4. Ik liep bij BQ, maar ben nu terug. Heb net even gegeten en kan dus nu op zoek naar je medaille Joppuh. Ik zal hem nog even oppoetsen voordat je hem krijgt.

  5. Komt ie Joppuh:

    De felicitatiedienst feliciteert:

    Joppuh met zijn 6e gouden plak!

    Eregalerij:

    met 1: Papa Val, Ingrid, Natascha, Appie, ps, Dick, Kire, MarKel, Tim en JanD
    met 2: Derk, Assendorper, Doeksen, Eva en Bert J.
    met 3: Dame
    met 6: Joppuh :D:D:D

  6. Ze hebben de finale tegen Genemuiden gewonnen met 4-1 😀
    Dat is een leuk begin van het nieuwe seizoen! Maar nu hebben ze eerst even vakantie; het is een lang seizoen geweest dus even geen wedstrijden en trainingen is wel lekker!

  7. echt wel… en ook goed voor moeders; even geen was, even geen kinderen die op onregelmatige tijden eten, even geen rekening houden met voetbal als er afspraken gemaakt moeten worden; kortom vakantie!

  8. Inderdaad, het scheelt altijd een boel was, hier ook met 2 voetballende jongens. En rekening houden met etens tijden.

    Maar ja nu heeft de jongste een vakantiebaantje waarbij hij soms pas om 7 uur thuis is, en dan wil de oudste weer naar een afspraak rond 1/2 acht, ben ik weer 2x aan het koken. Maar ja, hele dagen bij huis nadat je examen hebt gedaan, en duas een lange vakantie, is ook niets.

    Dus eigenlijk mag ik niet “zeuren”.

  9. Bezoekje naar Oma was BEHOORLIJK lucratief…. 😉

    Oma had samen met buurvrouw Anne ENORM veel kaartjes gespaard!!! Resultaat… we moeten ALLEEN NOG 179 !!!!
    En hadden we iets van 25 dubbele kaartjes…. nu zo’n 120!!! Dus roep maar een nummer en dan kan ik kijken wat ik voor jullie kan doen!!!

  10. Ja, Ingrid, vond het leuk om jou ook eens te ontmoeten. Die link van Appie is wel lachen; heb hem ook al doorgestuurd naar privé-adreesn.

  11. Ik ook. Ja Dame, ik vond het ook erg leuk. Van de mannelijke bezoekers weet ik voor een deel nu wie het zijn, mooi stel makkers bij elkaar. Nu de overige weblog dames nog. Wie weet komt dat ook nog eens.

  12. Ze hebben de lay out hier op het log veranderd. Ze gebruiken eenander lettertype ik ben ik nou gek. Weet eigenlijk nog niet of ik het prettig vind.
    De Agenda is wel duidelijker geworden.

  13. mooi stel makkers bij elkaar

    Op zich wel, Ingrid, maar die dekselse Doeksen heeft me wel het kaartje van Eddy PG afgetroggeld terwijl hij het beloofde ruilkaartje niet bij zich had.>:(
    Nu ja, zo’n jongen is er natuurlijk blijer mee dan ik, dus dat maakt het wel een beetje goed.:)

  14. Maar het was een mooi verlovingsfeest. Weet niet hoe de andere drie verlovingsfeesten van Assie waren, maar dit was het beste verlovingsfeest dat ik het meegemaakt, op die van mezelf na natuurlijk. Hij heeft ook een verloofde waar ie zuinig op mag zijn, zodat ie de komende 30 jaar met haar voort kan. Vooral de openingsdans was bijzonder. Jammer dat de sneeuwbal door onwillige dames niet werd wat Assie ervan verwachtte, maar toch was het heel stijlvol.:)

  15. In zo’n gezellig kroegje als de Pierik vind ik leuk. Maar moet er niet aan denken om 1 of andere drukke disco te zijn. Of te wel, ergens als haringen in een ton. Mij niet gezien.
    En Doeksen die weet zichzelf wel staande te houden, daar heeft ie mij niet bij nodig.

  16. @Dame, de openingsdans heb ik gemist toen was ik zeker al weg.:)
    Het was mijn eerste verlovingsfeest die ik mee maakte, heb er zelf ook nooit 1 gehad.

  17. Ik wel, maar dat was niet direct een traditioneel verlovingsfeest. De verloving heeft na de avond niet doorgezet. 😉 Was wel een heel bijzonde rfeest waar ik nog goede herinneringen aan heb.

  18. Da’s waar, maar toch vrees ik dat er ergens in de vooravond niet de voorwaarden voor een romantische avond zijn geschapen.;)

  19. Blijkbaar bij mn vorige posting het vinkje aangezet voor berichtgeving per mail van alle postings…. maar ff uitzetten, dus….

  20. @Ingrid ‘de postduif’: bedankt! Jip en Janneke zijn er erg blij mee. We hoeven nu alleen nog maar nr. 69, 139 en 191.
    @Eva: ik zal nog even kijken of we toevallig 179 ergens in de stapel hebben liggen.

  21. Ik denk wel dat ze er langer over hebben gedaan dan normaal, Marieke.;) Maar is toch mooi om te zien dat prille geluk. Laten we hopen dat hij het langer met haar volhoudt dan met de vorige drie. Is echt een leuk mens, die verloofde van ‘m.

  22. Morgen horen we vast nog wel hoe gezellig het was bij vab eigen bodem. Ga nu ook slapen weltrusten, en morgen gezond weer op.

  23. Bericht door marieke de tweede, op 9 juli 2011 om 23:10
    @We hoeven nu alleen nog maar nr. 69, 139 en 191.

    Helaas, die heb ik niet dubbel…:'(

  24. Bericht door marieke de tweede, op 9 juli 2011 om 23:17
    dan had ik ze voorbij kunnen zien komen

    Ik weet niet op welk nummer je woont maar ben vanmiddag zwaaiend door je straat gekomen. Gisteravond had ik een fles wijn in mijn linker of rechterhand.

  25. Assie toch.:o Vanmiddag zwaaiend over straat en gisteren met een fles wijn over straat. Niet alles hoeft toch op het log.:o

  26. Ik liep niet zwaaiend over straat met een fles wijn in mijn hand. Even goed lezen wat ik schreef Dame.;) Ben ik nu zo ….. of ben jij zo …..?:D

  27. Ik mis mijn VRIEND Doeksie. Ik hoorde vanmiddag dat hij gisteravond laat bij Muziek van Eigen Bodem aan de koffie zat. ;D

  28. Goedeavond, net terug uit Gr?n, lekker BBQ, maar daar kregen we toen rond een uur of 6 een dikke onweerbui op ons dak niet normaal.

    Tis hier volgens mij al die tijd droog geweest.

  29. Ja Ingrid dan had je beter in ons mooie Zwolle kunnen blijven want het is hier droog gebleven. Ik heb alleen maar een paar getrakteeerde buitjes op het terras meegemaakt.:)

  30. Na drie verlovingen van Assie kan ik niet anders dan er een beetje twijfels aan hebben. Helaas kon ik gisteren niet, ik had een verjaardag 😀

  31. Als het echt in de weg ligt dan kom ik morgenochtend nog even Koko. Freek heeft vakantie en dan kan ik wel wat sjoemelen.;)

  32. In de volksmond heet inconsequentie het voorrecht van de vrouw, maar dat blijkt – gezien Assie’s reacties – weer een vooroordeel. Laat me dat nu niet verbazen.;)

  33. Koko, toen ze zaterdag weggingen hoorde ik haar nog zeggen dat hij zijn broek niet meer zou hoeven te zoeken, omdat zij die vanaf die dag af aan zou hebben.:o

  34. Freek heeft vakantie en dan kan ik wel wat sjoemele

    Dat heb ik gemerkt Assie. Ik heb je de hele dag niet gezien.>:(>:( Moest het werk van jou erbij doen.>:(

  35. Bericht door Natascha, op 11 juli 2011 om 09:39
    Goedemorgen

    Wie mag ik zaterdag allemaal verwelkomen bij onze kraam op de open dag?

    Welke kraam Natas? Ben er iig de hele middag!

  36. Bericht door Koko Hattem, op 11 juli 2011 om 20:18
    Nou wie er ook was vanmorgen, geen assie gezien.

    Bericht door JanD, op 11 juli 2011 om 22:13
    Dat heb ik gemerkt Assie. Ik heb je de hele dag niet gezien

    Assie vermist? Niet bij Koko en niet op het werk/:o

  37. Wauw, Appie!!!!
    Dankjewel!!!!!!!

    Rosalie heeft vanmorgen de envelop uitgepakt. En toen ik haar uitlegde, dat DAT de kaart was die ze nog miste, was ze helemaal blij!!!
    Meteen moest het boek er bij (06.15 uur op een vrije dag…) om het compleet te maken…
    Daarna hebben we het boek van voor naar achteren en van achteren naar voren weer helemaal bekeken… en samen kwamen we tot de conclusie… Alle vakjes zijn vol! Er kan geen kaart meer bij Hoewel er enige disussie was over het allerlaatste insteekvel…maar daar had meneer AH geen kaartjes meer voor gemaakt…

    Voor jou en je dochter:

  38. Weet je… het is altijd goed om je bedacht te zijn over het bestaan van pedo’s… Maar het gevaar van de jacht op BEKENDE pedo’s is, dat je daarmee de aandacht verliest ten opzichte van de nog niet bekende pedo, die helaas maar zo je buurman kan zijn…

  39. 40.000 handtekening zouden nodig zijn om te kijken of ’t pedo-clubje-martijn verboden kan worden. Misschien lukt dat. En noemen ze zich daarna ped-clubje-pietje.
    Wat mij betreft laten we dat clubje voor wat het is (NB. ik keur pedofilie natuurlijk verschrikkelijk af). Laat ze zich maar organiseren, en er zal vast wel een keer een journalist undercover het hele zootje opblazen.

  40. Nu officieel dus… 🙁

    Vanmorgen lag er een brief met de volgende inhoud in de bus:

    Onlangs hebben wij, zeer tot onze spijt, vernomen dat u het donorschap moet beëindigen. Hierbij informeren wij u dat uw gegevens uit ons actieve donorbestand zijn gehaald. U zult dan ook geen uitnodiging voor donatie meer ontvangen.

    Volgens onze gegeven heeft u 106 keer bloed of plasma gegeven. Hiermee heeft u een belangrijke bijdrage geleverd aan de behandeling van een zieke medemens. Namens al deze patiënten willen wij u nogmaals hartelijk bedanken. U stelde met uw donorschap een voorbeeld dat navolging verdient.

    Wellicht kent u mensen die in uw voetsporen willen treden. De bijgevoegde aanmeldingskaarten kunt u aan hen geven zodat zij donor kunnen worden.

    Als blijk van waardering voor uw donaties ontvangt u bijgaand een attentie van Sanquin Bloedbank.

    De attentie was een mooie balpen en een certificaat.
    Realiseer me nog niet dat het nu na 40 jaar echt einde verhaal is.

    Iemand die de fakkel over wil nemen?
    Informatie en aanmeldformulier vind je hier

    Zou mooi zijn als het op deze manier door kan gaan.

  41. Bernard, mag ik zo onbeleefd zijn om te vragen, waarom je zelf geen donor meer kan zijn???

    En weet jij misschien, of mensen met factor V Leiden wel donor mogen zijn (is een stollingsgen).

  42. Eva, dat is niet onbeleefd hoor. Maar sinds circa een maand geleden hoor ik tot de categorie “mensen met hart- en vaatziekten” en dan is het voor de bloedbank einde verhaal.

    Op chatlog 26 heb ik vrij uitgebreid verteld wat er aan de hand is. Het begint bij:

    Bericht door Tim, op 24 juni 2011 om 16:35
    goed nieuws, Bernard is weer thuis uit het ziekenhuis!

    “Factor V Leiden”: Weet ik niet. Maar als ik er zo over lees denk ik dat ze dan liever hebben dat je plasma geeft, want dan zijn dat soort factoren van minder belang. In Zwolle doet bijna de helft van alle donors dat.
    Maar dat zal de keuringsarts veel beter kunnen vertellen.

  43. Bernard, nobel van je dat je 40 jaar bloeddonor bent geweest. Ik pas ervoor om je op te volgen. Heb het tweemaal geprobeerd, maar ben tweemaal onderuit gegaan. Teveel fantasie, vrees ik.:(
    Heb natuurlijk wel al heel lang een donorcodicil. Wil daarvoor ook een oproep doen aan degenen die het nog niet hebben: gewoon doen!

  44. Dame is een donorcodicil niet heel ouderwets? Ze willen het tegenwoordig toch allemaal registreren?
    Wel mee eens. Ik sta ook geregistreerd als orgaandonor, maar hoop dat ze mijn organen vanwege hun ouderdom niet meer willen hebben als die aan de beurt zijn.

  45. Klopt Bernard en ik sta natuurlijk ook geregistreerd. Heb mijn oude codicil altijd nog in mijn portemonnee, zodat ze snel kunnen handelen als dat ooit aan de orde is. Volgens mij kunnen ze ook van oude mensen nog wel het een en ander ‘gebruiken’, zoals huid bijvoorbeeld om brandwonden mee af te dekken. Velen zeggen (uit onwetendheid of irrationele angst?) ‘nee’ tegen het donorschap, maar weinigen tegen het aanvaarden van donororganen of -weefsel. Een dubbelhartige houding.

  46. Dat zal een mooie avond worden Ingrid waar je lekker als trotse ouder mag pronken met de resultaten van je zoon. Wij moeten nog twee dagen wachten.

  47. Dat heb ik – volgens mij – nooit ontvangen, Tim, kan me iig niet herinneren. Die oude rode valt lekker op en in mijn omgeving is iedereen op de hoogte, dus zal tzt wel goed komen.

  48. Nou Tim, goed dat je me er op wees. Ik ben even gaan zoeken op de site van registratie hoe het zat met het pasje. Er stond dat je het ontvangt als herinnering, maar dat artsen altijd de registratie raadplegen. je kunt die zelf ook inzien en dat heb ik gedaan. Toen zag ik dat ik nooit toestemming heb gegeven voor doneren van darmen omdat dat pas na mijn registratie tot de opties ging behoren. Da’s dus ook weer geregeld.

  49. Dag Doeksen, we zijn net in een gesprek over bloed en/of orgaan- en weefseldonatie. Ben jij ook donor of laat je ons over 40 jaar alleen die dingen op je avatar na? 🙂

  50. lieve dame,je weet nu toch wel hoe ik mij gedraag in het weekend.als ze mij gaan prikken schrikken die gasten zich helemaal suf,heb volgens mij constant bloed in mijn alcohol

  51. Tim ik indertijd ook nooit zo’n pasje gehad. Ik sta ook zo’n beetje van het begin af geregistreerd.

    Dame, ik dan zal ik ook maar eens kijken of dat bij mij allemaal nog in orde is. Zal ook wel niet.

    Goeie kans trouwens dat ik later dit jaar een paar versleten hartkleppen in de aanbieding heb. Die werden een paar weken geleden in ieder geval door die cardioloog behoorlijk afgekraakt.

  52. Toch goed dat we er hier over hebben, scheelt weer paar metertjes darm.:) Dat pasje is dus alleen voor jezelf, want artsen moeten het register raadplegen.
    Doeksen bloed is dus alleen geschikt voor mede-innemers, maar hoe zich het met de rest Doeksen? je hebt bijvoorbeeld voldoende huid ter beschikking.;)

  53. Altijd, joh, er is altijd wel iets waar een doodziek iemand mee geholpen kan worden zodat die weer een (redelijk) normaal leven kan leiden. Daarom laat ik mijn spulletje ook recyclen. Is er nog iemand blij mee.:)

  54. Bah, net een trieste reportage gezien over prostitutie in Thailand. Wat zijn dat toch voor een kerels die daarnaar toe gaan?:o

  55. @Eva: Ik ben er ook niet blij mee. Maar wellicht komt het allemaal weer goed. Ben alweer een week gewoon aan het werk.

    @Markel: Mooie site. Kende ik niet. Is dat jou eigen weerstation?

  56. Heb het gelezen Appie, hehe, zou ik zeggen! Nu Wim Rijsbergen, Jan Boskamp en Willem van Hanegem de kar laten trekken, vooral Jan Boskamp vind ik n goeie maar die heeft geen foficieel door de knvb erkend trainersdiploma !

  57. Welke trainer kan van een uitgedunde selectie wel en goed draaiend team maken.Ik vond Mario zo slecht nog niet.Al die voetballertjes die zich nog moeten bewijzen hebben al een mening waarna geluisterd wordt.Jan Boskamp heeft in Ned toch ook nog niets bereikt en Wim Rijbergen zit niet voor niets vaak in landen waar meer zandbakken zijn dan voetbalvelden.Van Hanegem dan maar alhoewel hij geen namen kan onthouden ???Ik zou Jan Everse nemen lekker dichtbij en dan hebben ze in Wezep ook geen last van hem

  58. De enige mening die ik me tot nu toe kan vormen is dat ik het zo vreemd vind dat er een spelersgroep staat die in de kern al zeker 3 jaar hetzelfde is en nu nog niks presteert……

  59. Mario had zelf zijn conclusie moeten trekken na de 10-0. Verder vind ik het wel raar van de spelersgroep omdat Verbeek vroeger ook al werd uitgekotst, toch een heel ander type trainer die het nu weer heel goed doet bij AZ. WicherT, Boskamp heeft een grote staat van dienst in Belgie en is een echte Rotterdammer van het type – niet lullen maar poetsen – Mario lulde meer dan dat ie poetste. Maar het tijdstip deugt niet en Mario had zelf al eerder wijzer moeten wezen.

  60. Invoeren van prestatieloon voor die kleutertjes bij Feyenoord, met het minimumloon als basis.

    Als er straks een nieuwe trainert komt, wordt de spelersgroep zeker eerst geconsulteerd, of het merendeel het wel met die nieuwe man ziet zitten….

    Wie heeft het in R’dam-zuid voor het zeggen?

  61. Wie heeft het in R’dam-zuid voor het zeggen?

    Dat vraag ik me dus ook af, destijds met van Hanegem (weet niet meer precies welke x) ging het ook al zo raar. Staat te lezen in ”De Coolsingel bleef leeg”.

  62. Goedemorgen, ik denk dat de buurman 1 + 1 wel kan optellen: steeds als Assie bij Koko is geweest is zijn tuin bezaaid met rotzooi.:o

  63. JanD niet zo druk om maken gebeuren rare dingen Feyenoord wint 11-0 is toch niet normaal :-p en Ajax speelt de brilstand tegen een of andere club uit de 3e Bundesliga dus ik DENK zo maar eens dat ik me niet druk ga maken om een 2-1 nederlaag van Zwolle.

  64. Maar hoe kan die buurman dat dan optellen alstie er niet is?

    Haha, die Drama. Je kunt wel merken dat jij uit de stad komt. In een dorp weten ze alles, echt álles, van elkaar. Denk niet dat een man als Assie met klompen ongezien en onopgemerkt de tuin van Koko kan doen.:)

  65. dame,ik word er niet alleen gestoord van,maar ook een beetje verevlend

    ingrid,ik kom er volgende week donderdagmorgen om 06.00 weer ui

  66. die is een samenloop van ellende,heb deze geruild met een collega,hij is nu met vakantie,hij draait als ik met vakantie ben

  67. Bericht door Eva, op 14 juli 2011 om 11:41
    Bericht door Assendörper, op 14 juli 2011 om 07:38
    Goedemorgen overigens. Ik trekkum an.

    Wat???
    Het boetekleed???

    De snörfietse.

  68. Bericht door Dame, op 14 juli 2011 om 17:56
    Maar hoe kan die buurman dat dan optellen alstie er niet is?

    Haha, die Drama. Je kunt wel merken dat jij uit de stad komt. In een dorp weten ze alles, echt álles, van elkaar. Denk niet dat een man als Assie met klompen ongezien en onopgemerkt de tuin van Koko kan doen.

    Haha die Dame, dat is in alle vroegte gebeurd en weet zeker dat niemand mij gezien heeft. De tuin had ik al eerder gedaan en het was alleen maar even opruimen. Enne Attem is een stadje. 😉

  69. @Doeksen, volgens mij zijn je vrienden wel sollidair met je. Ook zij gaan niet naar de Pierik dit weekend. Hoog uit om samen met jou een colaatje te drinken. Daarvoor heb je tenslotte vrienden.

  70. ik mag het hopen ingrid,maar heb er weinig vertrouwen in
    ben blij dat het nog een week of 5 duurt voor ik ze weer zie,even afkikken

  71. @Dame: gefeliciteerd!
    @Ingrid: we hebben het boek (nou ja, 2 boeken. Als Jip een boek heeft, dan moet Janneke natuurlijk “ikke ook!”) bijna vol. Alleen nr. 69 ontbreekt nog. Maar deze heeft Appie voor ons gereserveerd als het goed is.
    Heel misschien zit hij er morgen nog tussen de pakjes die schoonmoeders mee neemt.
    Ondertussen ben ik alle dubbelen aan het uitdelen. Mocht iemand nog ontbrekende kaartjes hebben… Maar volgens mij zijn Eva en Appie al voorzien. Nog andere belangstellenden?

  72. Het was een hele hapening. Ze hadden voor elk van de 78 geslaagde leerlingen een verhaaltje of gedicht en een toepasselijke spreuk in het Latijn of Grieks. Duurde tot 22.00 uur. Tussendoor vioolmuziek uitgevoerd door een medeleerling en ten slotte een hapje en drankje, maar dat heb ik aan me voorbij laten gaan. Gisteren tot laat gewerkt (storingsdienst) en vanochtend weer vroeg aan de bak.

  73. @Leuk, zo’n stukje persoonlijke aandacht. Bij de jongste hadden ze voor iedere leerling uit zijn klas een plant(je) gekocht. Eén van hun mentoren is lerares landbouwbreed. En bij iedere ll hadden ze een verhaaltje waarom die plant bij hun paste.

    De diploma uitreiking was per klas omdat er 140 geslaagden waren, anders hadden we er om 11.00 uur s’avonds nog gezeten.

  74. Snap ik, ik vond dit ook al een lange zit. Wel jammer dat je de uitreiking mist van vrienden uit een andere klas, maar het is toch kwestie van kiezen of delen.
    Ik moest nog wel aan zes jaar geleden denken. Toen zei de rector dat ouders van brugpiepers in het begin veel angst hebeben voor het alleen naar school laten gaan, maar dat het binnen drie maanden gewend is en dat dan zomaar opeens de da aanbreekt dat ze van school afgaan. Dat was dus vandaag. Word ik ook wel beetje sentimenteel van.

  75. @Dame, dat is ook zo, ze maken weer een volgende stap in hun leven.
    Maar ze hebben nog een diploma uitreiking te goed. Omdat ze hun VMBO TL diploma nog moeten krijgen. Heb geen idee hoe ze dat nog weer gaan doen.

  76. Nee, bij de Groene Welle hebben ze geen TL. Dus heeft hij nu een gemengde leerweg diploma. Maar door in klas 3 te kiezen voor een extra theoretisch vak (op de groene welle is dat Duits) kun je in een extra vak examen doen. Dan moet je GL diploma opgestuurd worden naar Groningen met je duits certificaat, en dan wordt deze omgezet in een TL diploma, en die krijgen ze dan in oktober.

    Beetje moeilijk maar ja ze krijgen van het ministerie geen TL “licentie”, en om kinderen die deze school toch op TL niveau te laten slagen, is dit in het leven geroepen.

  77. @Tim, lijkt me ook niet leuk per richting een avond, na de uitreiking was er nog genoeg gelegenheid om elkaar te zien. En alle geslaagden verzamelden zich voor die tijd in 1 ruimte, en het was toch ook wel indrukwekkend om alle geslaagden onder luid applaus binnen te halen.

  78. @Ingrid Wel goed dat ze deze mogelijkheid hebben én dat je zoon de kans heeft aangepakt.

    @Tim Hoe ging het bij jou? Ook een verhaaltje oid?

  79. Ach ja Dame, maar op die leeftijd wist ik het ook beter dan mijn ouders, wilde na klas 3 ook van school af, om te gaan werken.
    Maar ja mocht niet………….

  80. Nee wij blijven in Nederland (zie mijn avatar) maar halve wege volgende week wordt het weer mooi weer, en dat blijft 3 weken zo (:D:):D. En anders krijg ik op mijn donder, ik had geen zin om naar het buitenland te gaan.

  81. Hier is het boek vol en ook ik ben de dubbelen aan het her en der uitdelen (heb er maar extra postzegels voor aangeschaft). Schoonoma kwam afgelopen weekend met meer dan 100 (!) kaartjes aanzetten!!!

    Maar ik ben ZO fantastisch geholpen door iedereen, dat ik nu zelf ook zo veel mogelijk voor iedereen mijn best doe om ze van kaartjes te voorzien…

  82. @ingrid: ik hoop dat je gelijk krijgt met je voorspelling van het weer voor de komende weken 😉 maar de statistieken en recente metingen zien er toch anders uit

    neemt niet weg: fijne vakantie !

  83. Bericht door Dame, op 14 juli 2011 om 22:58
    Enne Attem is een stadje.

    em Fries is een Taal.

    Bericht door Dame, op 14 juli 2011 om 22:51
    Het was een hele hapening.

    Enne happening is met twee pees.:P

  84. Wat lees ik nou, er is vannacht een buschauffeur overvallen rond 00:25 nabij winkelcentrum de dobbe. Signalement negroïde man, +/- 20 jr.

  85. ANTENNE van zendmast (300 meter) ingestort na brand in de zendmast. Toren staat nog. Geen publieke omroep op de ether in het noorden en digitenne is d’r ook mee neergegaan. In zendmast Lopik is kortsluiting. Eerste berichten melden dat er GEEN brandweermensen bij zijn omgekomen…

  86. nu.nl
    Op last van de brandweer is ook de zendapparatuur van de zendmast in IJsselstein (Lopik) tot nader order uitgeschakeld. Vrijdagochtend vroeg vond daar een brand plaats.

    Het uitschakelen van de zenders is voor de brandweer noodzakelijk om brandinspectie uit te kunnen voeren.

    Toeval of niet.

  87. Morgenochtend vroeg komt Tim op Belgisch grondgebied; geen internet dus. Omdat ik vandaag de halve dag in Brabant was, zeg ik: HOUDOE!

  88. Goedenmorgen! Wat een column om de dag mee te beginnen, speciaal voor Dick en alle anderen die een kleine, ietwat naar corpulentie neigende cabaretier zo af en toe wel leuk vinden… komt ie!

    “Zware bevalling
    Soms is het krijgen van kinderen niet makkelijk. Dan heeft hij bijvoorbeeld rechtsdraaiend sperma en zij dubbel geklutste eitjes, waardoor het niet echt lekker soepel gaat. Gelukkig zijn de dokters steeds knapper en kan zelfs een uitgedroogde grootmoeder van in de zestig probleemloos een drieling werpen. En als oma wat variatie in de worp wil kan dat ook. Een neger, een Chinees en iets lelieblanks in één supertrio kan zomaar. Net als dat ze kan aangeven of ze alleen jongetjes, louter meisjes of een leuk gevarieerd setje wil. Kwestie van goed mengen. Strenggelovige cynici noemen het ook wel mengelen.

    Las over twee lesbo??s die een baby wilden en bij de spermabank om het anonieme kwakje van een lange, blonde Germaan vroegen. En dat ook kregen. Naar zaad van kleine, gezette, bebrilde, raaskallende komieken is weinig tot geen vraag. Ik word wekelijks afgewezen.

    De NCRV heeft nu een programma dat Babyboom heet. Onder aanvoering van Caroline Tensen proberen stelletjes zwanger te worden. Soms door gewoon ouderwets te neuken, maar meestal met een beetje hulp van een deskundige dokter. De camera is er, behalve bij dat neuken, telkens bij. Dat moet je wel willen. Elke keer zo??n cameraploeg in de spreekkamer lijkt me al heel irritant, maar dan ook nog die Caroline Tensen. Dan maar kinderloos.

    Waarom wil je iets intiems als een zwangerschap delen met de kijkers? En wat voor kijkers? Naar dit soort programma??s kijken uitsluitend randdebielen die ook aan de buis gekluisterd zitten bij Boer zoekt Vrouw. Dit volk wil je toch zo ver mogelijk van je bed houden?

    Eerlijk gezegd begrijp ik ook de dokters niet. Dat ze hier aan meewerken. Dat ze niet zeggen: ⤸Flikker eens op. Ik ben arts! Geen artiest! Dan was ik wel naar de Kleinkunstacademie gegaan!⤝ Maar volgens mij staan de artsen te trappelen. Die ijdelheid zullen ze uitleggen als een stukje informatie naar de patiënten toe! Geldt in dit geval het begrip beroepsgeheim niet meer?

    Dat denk ik trouwens ook bij de zwaar gehavende prikkeldraadkont van een wielrenner. Een reet waar de media massaal op mochten inzoomen. We weten nu alles van de coureur, zelfs hoeveel pijnstillers hij geslikt heeft. Normaal zijn die jongens veel terughoudender over wat ze zoal allemaal innemen rond een grote ronde als de Tour.

    Terug naar NCRV??s Babyboom. Deze week ging Caroline met een paar stelletjes naar Afrika. Ook belangrijk! Dat de kijker uit Zeewolde ziet hoe het qua bevallen toegaat in Afrika. Dat gaat trouwens stukken onhygiënischer dan in het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam. Hier in Afrika hebben de resistente bacteriën een eigen harmonie en squashclub onder de behandeltafels.

    Die Caroline kon er natuurlijk ook niks aan doen dat net op de dag van de uitzending grote holle Afrikaanse kinderogen ons via alle media smekend aankeken, maar het maakte de boel wel erg gênant. Dat het verschil tussen onze en de derde wereld schrijnend is weten we, maar om nou met een bus vol redacteuren, cameramensen, geluidsboeren, productietypes en Caroline Tensen te komen kijken naar hun vieze kraambedjes??. Terwijl die mensen smachten naar een lepel koude rijst. Dat is ronduit stuitend. Hun leed als ons amusement. Op zo??n cameraploeg zitten die mensen op dit moment toch niet te wachten?

    Twee werelden ontmoetten elkaar. Ons domme televisieamusement en hun knagende honger. Onze superluxe gezondheidszorg versus hun radeloze armoede. Voor dit soort programma??s hebben wij dus geld. Terwijl er door de PVV en VVD op de ontwikkelingshulp gekort wordt. Waarom? Omdat het crisis is! Het is hier crisis. Heel erg crisis.

    Toch heeft het ook iets godvergeten brutaals: eerst iemand sturen die namens onze regering de geldkraan dichtdraait en dan langskomen met een totaal overbodig bevallingsprogramma! Als ik daar woonde had ik die Tensen met mijn auto zo het prikkeldraad in gereden en met 33 hechtingen richting Europa gestuurd. Dit alles onder het motto: zware bevalling, dus veel hechtingen!”

  89. Eigenlijk een berichtje voor het Algemene Log, maar dat is onvindbaar. Waarom trouwens geen bericht op hoofdpagina?

    Orkest van het Oosten voert vanavond de Negende Symphonie van Beethoven uit op de Grote Markt in Enschede. Dat concert is gratis toegankelijk, maar is ook op een groot scherm in Zwolle en via internet te volgen.

    Het concert is een cadeau aan de regio van de Universiteit Twente die dit jaar het vijftigjarig bestaan viert. Met het concert wordt ook geld ingezameld voor het gezamenlijke kankeronderzoek van de Universiteit Twente en het VUmc Cancer Center Amsterdam. De provincie Overijssel maakt vanaf half negen een live-internetprogramma van het concert.

  90. Goedemorgen JanD. Er hangt nog een bericht van mij bij de Admin (over concert OvhO dat in Zwolle is te volgen). Stond in dat de opbrengst naar bestrijding bepaalde ziekte gaat.

  91. Misschien een idee voor een ondernemende WLZer: breng witte etiketjes op de markt die precies in een Sudokuhokje passen, om een fout ingevuld getal te verbergen.>:(

  92. @Drama Ik werd pas laat écht wakker vandaag.;) Heb mijn Sudoku en KDoku inmiddels opgelost met historisch hoogtepunt van maar 3 etiketjes.:)

  93. @Dame; Voor 1,25 euro haal je bij die voordeelshop tegenover V&D een nieuw Sudokuboekje… Wordt 1 puzzel een chaos, dan hop op naar de volgende…

  94. @bernard, er is ook alle reden toe om hier verdrietig van te worden.
    Het filmpje op you tube is al verwijderd. Hoewel ik blijf vinden dat deze kleding in sommige gevallen/functie’s verboden mag worden.

  95. @ingrid Mee eens. Bij veel functies (met name representatieve) kan dat ook niet. Ook in veel andere gevallen lijkt het me ook erg onhandig.
    Maar het is aan die vrouwen om die burka af te doen. Daar heeft een buitenstaander als Sam van R. niets mee te maken.

  96. @Bernard:

    Maar het is aan die vrouwen om die burka af te doen.

    Mee eens. Maar het is dan ook aan deze vrouwen om te accepteren hoe wij er over denken.

    Mee eens. Bij veel functies (met name representatieve) kan dat ook niet.

  97. Denken jullie echt dat een vrouw die een burka draagt een representatieve functie ambieert? Ik vrees dat deze dames (kleine 200 in Nederland) vooral thuis zitten. Kan dat ding iig uit.

  98. Bericht door Dame, op 16 juli 2011 om 16:43
    Denken jullie echt dat een vrouw die een burka draagt een representatieve functie ambieert?

    Ik weet helemaal niet wat ik daarvan moet denken. Ik snap er niets van hoe je zo kunt leven.

  99. Ingrid, mensen als ‘realist’ hebben geen behoefte aan feiten en cijfers; ze maken het liefst hun eigen werkelijkheid en worden persoonlijk als een ander iets stelt dat hen niet bevalt.

  100. Maar dat zijn wel dezelfde mensen die aandringen op allerlei (dure) overheidsmaatregelen om hun eigen subjectieve (onveiligheids)gevoelens weg te nemen. Ik vind juist dat je problemen (op alle gebieden) inzichtelijk moet maken, oorzaken moet analyseren, zodat er effectieve maatregelen kunnen worden genomen. Daar lijken de ‘realisten’ onder ons minder in geïnteresseerd.;)

  101. Zo, heb met mijn vader maar, nadat we in Antwerpen vast hadden gemaakt maar een dagje Antwerpen gedaan eer we naar Kampen gingen. Leuke stad, echter, daarna wel 4 uur 20 minuten treinen om vanuit Antwerpen naar Kampen te komen… Goedenavond 🙂

  102. Ben d’r wel hoor 😉
    @Appie: we hebben nu ook het boek compleet 😀 Het laatste bezoekje aan de Appie (whats in a name ;)) heeft er voor gezorgd dat ook Janneke haar boek kon vullen. Maar ik zwaai morgenochtend wel even als we langslopen/rijden 😉

  103. Ik ben op een ander item aan het strooien met cijfers, maar daar kreeg ik een persoonlijke (negatief getinte) reactie die eigenlijk hier thuishoort. Is soms lastig, al die verschillende plekken. Nog geen storingsmelding gehad?

  104. Ja, mijn VRIEND JanD heeft me dat vorige week al verteld. Dat haalde me dus bijna over de streep. Maar zoals gezegd ‘blond’ in combi met een dame is meestal niet zo positief. Volgende week zal ik het opnieuw overwegen. Zijn er alleen blikjes van?

  105. mijn VRIEND heeft mij nog niet verteld dat hij ook een VRIEND van jou is
    geeft niet hoor,hoe meer VRIENDEN …………

  106. Meestal drink ik als het warm is rosé (Chateau La Gordonne), maar bier is ook lekker. Heb ook nog een blikje Twentebier liggen. Waarschijnlijk het enige nog gevulde blik van Nederland.:)

  107. What the hell is toch een ‘rukbunker’? Ik dacht je busje, maar denk nu een caravan. Wij hebben een vouwwagen. De Eiffel is wel een erg mooi gebied.

  108. Doeksen, als je toch naar de Eifel gaat, moet je Irrel aandoen. Daar ligt een mooi naturugebied, een bos met de Teufelsschlucht. Ook Trier met de Porto Negri, Romeins badhuis (ruïne) en amfitheater is een bezoek waard.

  109. Idd Joppuh, weer een erg sterkte Youp 😀

    Dit moet ook goed bericht voor je zijn:

    16 juli 2011-21:37

    ‘Gudde weg bij Feyenoord’
    #Feyenoord
    De positie van algemeen directeur Eric Gudde van Feyenoord wankelt. TwitsElders@feyenoord: RT @AngeloTerwiel Mijn #NOS #StudioSport reportage zoals zaterdagavond te zien was: #Feyenoord besluit memorabele week t.co/jD…

    20 seconden geleden

    @feyenoord: RT @DriekOplopers #RET en #Feyenoord even slecht… t.co/GVCYryo

    20 seconden geleden

    @feyenoord: RT @goaly_nl Van Geel polst spelers niet bij zoektocht naar coach tinyurl.com/6666u9a #Feyenoord

    11 seconden geleden

    @Alain_van_Riet: RT @Feyenoord4Life: Van Geel polst spelers niet bij zoektocht naar coach: Feyenoord is op zoek naar een nieuwe hoofdtrain… bit.ly/r2gdQV #Feyenoord

    2 minuten geleden

    @Feyenoord4Life: Van Geel polst spelers niet bij zoektocht naar coach: Feyenoord is op zoek naar een nieuwe hoofdtrain… bit.ly/r2gdQV #Feyenoord

    3 minuten geleden

    @feyen_headlinez: #Feyenoord Van Geel polst spelers niet bij zoektocht naar coach: Feyenoord is op zoek naar een nieuwe hoofdtrain… bit.ly/r2gdQV

    3 minuten geleden

    @mijvoorbeterov: RT @DriekOplopers: #RET en #Feyenoord even slecht… t.co/GVCYryo

    7 minuten geleden

    @AngeloTerwiel: Mijn #NOS #StudioSport reportage zoals zaterdagavond te zien was: #Feyenoord besluit memorabele week t.co/jDLYkNO via @nos

    8 minuten geleden

    @DriekOplopers: #RET en #Feyenoord even slecht… t.co/GVCYryo

    8 minuten geleden

    @goaly_nl: Van Geel polst spelers niet bij zoektocht naar coach tinyurl.com/6666u9a #Feyenoord

    11 minuten geleden

    @FRTILLWHATEVERE: #bvvbarendrecht – #Feyenoord t.co/xuHUTwv

    14 minuten geleden

    @RobinMantel: Van Geel begint wel op de meest slecht denkbare manier aan zijn klus bij #Feyenoord. Trainer en alg. directeur weg. Die man kan aan de bak.

    23 minuten geleden

    @hakankivanc: RT @foutewoordgrap: Tim de Cler schoot naast, er was sprake van miscommunicatie met Been. #Feyenoord

    25 minuten geleden

    @vlindertje6: RT @LeidenCityEvent: ⤽@ChrisVerplancke: Nu Wim Rijsbergen bondscoach van Indonesië is geworden is Alfons Groenendijk de kandidaat-coach vn #Feyenoord. #uitleiden

    26 minuten geleden

    @LeidenCityEvent: ⤽@ChrisVerplancke: Nu Wim Rijsbergen bondscoach van Indonesië is geworden is Alfons Groenendijk de kandidaat-coach vn #Feyenoord. #uitleiden

    28 minuten geleden

    @Sport_Tweeter: RT @stephanvisser82 RT @PowNewsFeed: ‘Gudde weg bij Feyenoord’ bit.ly/qQ7Kfq #Feyenoord: RT @PowNewsFeed:… bit.ly/qkzKJj

    29 minuten geleden

    @stephanvisser82: RT @PowNewsFeed: ‘Gudde weg bij Feyenoord’ bit.ly/qQ7Kfq #Feyenoord

    30 minuten geleden
    De storm die deze week losbarstte bij Feyenoord na het vertrek van coach Mario Been, is nog lang niet geluwd. De positie van algemeen directeur Eric Gudde wankelt.

    Gudde heeft zijn laatste krediet in De Kuip verspeeld, meldt RTV Rijnmond vandaag. Zijn weinig daadkrachtige optreden rondom het vertrek van Been, zou hem uiteindelijk de das om hebben gedaan. Als hij vertrekt, moet hij worden opgevolgd door Martin van Geel. De huidige technisch directeur zou dan een dubbelrol gaan vervullen.

    De problemen stapelen zich op voor Gudde. Zo zou eerder deze week een intern rapport zijn gelekt, waaruit zou blijken dat de directeur verantwoordelijk was voor het mislukken van een miljoenentransfer. Manchester City wilde liefst 14,1 miljoen euro betalen voor Jonathan de Guzman, maar Gudde zou geweigerd hebben een tussenpersoon voor deze deal te betalen. De Guzman verliet Feyenoord vorige zomer transfervrij

  110. Idd Joppuh, Youp was weer erg sterk vandaag!

    Dit bericht moet jou ook aanspreken:

    16 juli 2011-21:37

    ‘Gudde weg bij Feyenoord’
    De positie van algemeen directeur Eric Gudde van Feyenoord wankelt.

    Gudde heeft zijn laatste krediet in De Kuip verspeeld, meldt RTV Rijnmond vandaag. Zijn weinig daadkrachtige optreden rondom het vertrek van Been, zou hem uiteindelijk de das om hebben gedaan. Als hij vertrekt, moet hij worden opgevolgd door Martin van Geel. De huidige technisch directeur zou dan een dubbelrol gaan vervullen.

    De problemen stapelen zich op voor Gudde. Zo zou eerder deze week een intern rapport zijn gelekt, waaruit zou blijken dat de directeur verantwoordelijk was voor het mislukken van een miljoenentransfer. Manchester City wilde liefst 14,1 miljoen euro betalen voor Jonathan de Guzman, maar Gudde zou geweigerd hebben een tussenpersoon voor deze deal te betalen. De Guzman verliet Feyenoord vorige zomer transfervrij.

  111. :o:o:o te laat voor vakantie? Ken er ook 2 die morgen naar resp. Zeeland en Terschelling……jaja ook boer Piet Terpstra gaan….Misschien te vroeg?

  112. Dick, als Gudde vertrekt is dat het beste nieuws sinds jaren. Ik vermijd het Feyenoord woord omdat anders de admin mijn post wellicht blokkeert???

  113. Haha Joppuh, hoop het (Gudde) voor je, zou mooi zijn als ze weer aanklampten maar die coupe van die spelertjes sloeg natuurlijk nergens op. Hebben ze evenlater ook nog weer spijt, tja.

Reacties zijn gesloten.