Evenementen Support Zwolle komt met Lentemagazine

Ook in de lente kent Zwolle weer veel aansprekende en enerverende evenementen. Stichting Evenementen Support Zwolle (SESZ) heeft ze gebundeld. Het resultaat is een prachtig lentemagazine, dat u vanaf vandaag bij uw Wegener huis-aan-huiskrant kunt verwachten. Uniek is de bijdrage van Leontien Zijlaard-Van Moorsel. Uit het door haar verzorgde voorwoord blijkt dat zij erg enthousiast is over de Zwolse (sport)evenementen!

Het magazine is een bewaarexemplaar en laat zien dat er van 14/15 april t/m begin juni 2007 veel te genieten valt. Van het Nederlands KamerOpera Festival tot Bevrijdingsfestival Overijssel. Maar ook van de Boekenmarkt en het Vertelfestival tot de Zwolse Halve Marathon. Voor jong en oud. Bekende evenementen, maar ook nieuwe initiatieven. De beschrijvingen van de evenementen brengen u vast in de lentestemming en verleiden u er hopelijk toe ze te bezoeken!

Naast de verspreiding bij uw Wegener huis-aan-huiskrant is het magazine gratis af te halen bij VVV Zwolle (Grote Kerkplein 15, ingang Sassenstraat). Daarnaast is het magazine terug te vinden op verschillende verspreidpunten in Zwolle en de regio.

Artikel delen:

Reageer