Dagjournaal Festival Zwart

Zwolle – Naast de liveuitzending op 5 juli kunt u tijdens Festival Zwart dagelijks terugkijken op de gespeelde voorstellingen van het festival. Iedere dag zal er vanaf plus minus 14.00 uur tot 22.00 uur een dagjournaal te zien zijn op Weblog Zwolle.

https://youtu.be/p87whCA8NvM
Artikel delen:
Reacties 5
 1. Kippenvel? Verklaar je nader!

  (ja, ik ben serieus benieuwd wat je daarmee bedoelt. Kippenvel omdat je het prachtig vindt? Of eerder het omgekeerde… Dit is het eerste bericht wat ik zie op de dagjournaals van ZWART buiten een reactie van mij in een eerder dagjournaal….. ZWART leeft wel heel erg gezien de reacties…. niemand op Weblog Zwolle, allemaal bij ZWART en dus geen gelegenheid om te reageren ofzo 😛 )


  ⚠️ Meld

 2. WFvN, ik ben in de stad geweest en merk op dat het niet bruist. De organisatie en de kleine groep van kunstminnend Zwolle vinden het prachtig, maar de rest? Althans, dat is mijn indruk. Als je de stad in komt merk je ook niets van een Kunstenfestival. Ik zag op de Kamperpoortenbrug wel een spandoek van ZwArt, maar er staat niet op vermeld wat het precies is en WAAR je NAARTOE moet. Een tourist wordt dan geenzins gelokt.
  De Terugkerel op vrijdagavond was met 200 personen uitverkocht, maar dat aantal werd nooit gehaald. 150 misschien. Alle bezoekers konden zo naar binnen. Ja, het was grotendeels afgesloten!!
  Verder vind ik zelf het een te hoog experimenteel karakter heben. Met de nodige metaforen. Vaak begrijp ik er niets van 8) Als ze het zelf maar snappen 😛 Ik denk dat het slim was geweest het festival wat laagdrempeliger te maken. Ook financieel!
  En Jacob TV, wie had er eerder van gehoord?? Eerlijk zeggen.


  ⚠️ Meld

 3. WFvN ik luit mij geheel bij Linda aan, en vwb kippenvel doel ik op het filmpje boven dit artikel! ondanks de zon toch kippenvel ! Maw niks voor mij.


  ⚠️ Meld

 4. Gelukkig…. ik ben dus niet de enige cultuurbarbaar (voor zover je over cultuur kan spreken). Kunstbarbaar ben ik net zo goed (voor zover je ook hier over kunst kan spreken….. ik zie het niet)


  ⚠️ Meld

Reageer