Het weer: zon en stapelwolken

Zwolle – Zondag kampt het noordwesten met wolkenvelden en een kleine kans op een spat regen. In de middag ontwikkelen zich in het oosten en zuidoosten ook enkele lokale buien. In het overgrote deel van het land zijn de buien echter verleden tijd en is er een mix van stapelwolken en zon. De temperatuur loopt op tot ongeveer 19 graden aan zee en 23 in het zuidoosten. De wind is morgen zwak tot matig uit het zuidwesten tot westen.

 09-07-201_weerfoto__zwolle_noord.jpg

Zwolle Noord

Maandag is er veel ruimte voor de zon, maar ontstaan er in de loop van de dag wel steeds meer wolken. Op de meeste plaatsen blijft het echter droog. Met ongeveer 20 graden aan zee tot een zomerse 25 graden in het zuidoosten is het aangenaam zomerweer.

Ook dinsdag wordt het mooi zomerweer. Het is overwegend droog en er is een afwisseling van wolken en zon. De maxima komen uit rond 22 graden.

Woensdag neemt vooral in het zuidoosten de kans op buien toe. Daarna is er ook elders een toenemende kans op buien. De onzekerheid in de neerslagverwachting is echter groot. Aan de temperatuur verandert in ieder geval weinig of niets.

Artikel delen:

Reageer