Inbraak in diverse auto’s

Zwolle – Een 23-jarige inwoner van Deventer ontdekte op zaterdagmiddag 9 juli dat zijn auto was opengebroken en dat zijn autoradio was gestolen. De man had zijn auto rond 14.15 uur geparkeerd aan de Nijverheidstraat en ontdekte de inbraak rond 17.15 uur.

De autoradio van een 31-jarige Zwollenaar werd ook gestolen aan de Nijverheidstraat. Een 71-jarige Zwollenaar werd eveneens slachtoffer van autokraak. Zijn auto, geparkeerd aan de Kamperweg, werd tussen vrijdagmiddag 7 en zaterdagmiddag 8 juli (14.30 uur) opengebroken. Hierbij werd een navigatiesysteem buitgemaakt. Eventuele getuigen of mensen die iets verdachts hebben gezien wat met de inbraken te maken kan hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Je auto parkeren aan de nijverheidsstraat omdat het daar gratis is…… Lekker afgelegen en (ja, het is een vooroordeel) dichtbij de herberg……..


  ⚠️ Meld

 2. Het eerste dat ik deed was even opzoeken waar de Nijverheidstraat ligt en toen ik zag waar… was (sorry) ook mijn gedachte: ‘waarom parkeert iemand daar op zaterdag?’ Dus zo vreemd vind ik de gedachte van zwolleinthuus dan ook niet.
  Het komt veel vaker voor dat mensen niet van te voren goed overdenken waar zij hun auto gaan parkeren. Ik ga er even van uit dat zwolleinthuus gelijk heeft.
  Misschien oordeel ook ik te snel en waren deze mensen gewoon op zaterdag aan het werk, maar het was wel ook mijn eerste gedachte…


  ⚠️ Meld

 3. Ja nooit je auto daar parkeren .
  met al die rare mensen die in de herberg wonen, of juist niet, dan vraag je er gewoon om vind ik.
  is wel erg afgelegen daar die plek en een kraakje is zo gezet.


  ⚠️ Meld

 4. daar zijn alleen scholen en die kinderen, komen met de bus,of fiets
  maar staat daar altijd vol met auto’s:P

  gratis parkeer plaats,,,,,,

  tip , veel te koop daar;)


  ⚠️ Meld

 5. Ik vind dat jullie wel erg snel zijn met aangeven, dat het dan mensen hun eigen schuld is. “Had je daar maar niet moeten parkeren!” En al willen ze daar parkeren omdat het gratis is….so what?!?
  Dat gespuis heeft gewoon van andere mensen hun spullen af te blijven! En anders rijdt de politie er toch gewoon af en toe eens langs.

  Bericht door den 75, op 10 juli 2011 om 23:42
  1 oplossing is er voor NIETS ER IN NIETS ER UIT.

  Werkt niet 100% zo. Sommige auto’s worden al opengebroken wanneer men de afdruk van een zuignap op het raam ziet. En dan kun je je navigatiesysteem wel meenemen…je ruit is wel ingetikt.


  ⚠️ Meld

 6. Marianne het is heel normaal daar te parkeren, ga er een keer langs, de nijverheid straat loopt van de industrieweg(herberg) naar de kinsanflat holtenbroek dus waar stonden de auto’s?


  ⚠️ Meld

Reageer