Roeien voor Aidsfonds levert bijna 2000 euro op

Zwolle – De kapiteins van The Love Boat kijken zeer tevreden terug op het jaarlijkse heterovriendelijke feest. De weergoden waren de organisatie overdag niet geheel goed gezind, maar in de avond klaarde het weer gelukkig op. Op het hoogte punt van de avond stonden 450 passagiers te kijken en genieten van diverse acts en te dansen op de klanken van ondermeer DJ Promiss.

theloveboat_2-1.jpg

De afterparty op de Willem-Jan was een groot succes, maar liefst 125 passagiers lieten zich met de watertaxi naar de overkant van Pink Square overzetten. De rode draad op zaterdag 25 juni jl was het ‘Row Row Row the Boat’, waar 50 sportievelingen 12-uur lang geroeid hebben voor het Aidsfonds, waarbij de organisatie in handen lag van FitForFree (fitness voor iedereen). Ondanks de geringe toeloop van toeschouwers waardeert de organisatie de inzet en het enthousiasme van alle roeiers enorm. Geroeid werd door veel vrijwilligers van COC Zwolle, leden van FitForFree, het gemeente raadslid Thom van Campen en de kapiteins van de The Love Boat. Met elkaar hebben zij in totaal een kleine 2000,00 euro voor het Aidsfonds bij elkaar geroeid.

Op 3 december zal voor de eerste keer de wintereditie van het Love Boat Feest op Partyboot de Willemjan plaatsvinden, hou daarvoor www.theloveboatzwolle.nl in de gaten. The Love Boat is een laagdrempelig kleurrijk evenement waar iedereen welkom is en lekker zichzelf kan zijn. Of je nu homo, lesbo, bi of hetero bent, je bent van harte welkom om te komen dansen, praten, flirten, en natuurlijk helemaal losgaan! De muziek die wordt gedraaid is, net als het publiek, heel divers.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Wat een goed initiatief “row row row the boat” helemaal top en ach die weergoden dat mag de pret en inzet toch niet in de weg staan! Het lijk mij leuk om er van de winter bij te zijn en een bijdrage te leveren voor het aidsfonds.
    Ik ben nl. plaatjesdraaier en draai voornamelijk “ouwe meuk” muziek uit de jaren 40 en 50 dus swing rthym and blues western swing en alles wat er tussen in zit.
    Trouwens die foto is ook echt top met name die rode bal met witte stippen ben nl een enorme stippen fetishist en doe daar van alles oa verzamelen en performances.
    Succes met alles en hoop gauw wat van jullie te horen echt top!!!!!!!!!!    ⚠️ Meld

Reageer