Dronken fietser rijdt twee keer van Hasselterdijk

Zwolle – Een 22-jarige fietser uit Utrecht raakte op zondagochtend 10 juli gewond toen hij met zijn fiets van de Hasselterdijk af viel.

De man, die onder invloed van alcohol verkeerde, was eerder al met fiets en al te water geraakt, maar werd er weer uitgevist door een 55-jarige automobilist uit Raalte. De Utrechter wilde ondanks zijn natte pak de weg per fiets vervolgen richting Hasselt maar reed iets verderop de dijk af. Hierbij raakte hij gewond aan zijn kin. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Eens, dat het wel zuur is als “wij” met zijn allen de kosten voor de ambulance moeten ophoesten. Ik vraag me dan ook af of een ambulance strikt noodzakelijk was.

    Maar verder zie ik er de humor wel van in. We hebben allemaal wel eens zoiets gehad denk ik. Een paar weken geleden was ik in Limburg en stond ik al Twitterend ineens midden in het aardappelveld…voor hetzelfde geld was ik ook ergens een sloot in gereden. Verstandig? Absoluut niet! Zou ik kwaad worden als mijn kinderen zo ver zijn en dergelijke fratsen uithalen? Vast wel? Was het grappig? Zeker! Het is immers toch goed gegaan.


    ⚠️ Meld

Reageer