Record aantal bezoekers tennisvereniging TC’91

Zwolle – Ruim 150 kinderen bezochten op zaterdag 9 juli het vriend & vriendinnetjes toernooi bij TC’91 Stadshagen. Elk jeugdlid mocht die dag een vriendje of vriendinnetje meenemen. Voor elke leeftijdscategorie van 4 tot 17 jaar, was er wat te doen. Voor de jongsten een heel spelletjesparcours vol oefeningen met bal, racket, hoepels en vangnetten. En voor de oudere kinderen echte wedstrijden.

stadshagen_tennis.jpg

Dit evenement voor de jeugd loopt vervolgens naadloos over in het Profile Tyrecenter Kalvenhaar Stadshagen Open 2011. Dit sportieve tennisevenement, dat van zaterdag 9 tot en met zondag 17 juli wordt gehouden, is met ruim 280 deelnemers uitgegroeid tot het grootste open tennistoernooi van Zwolle. Het recordaantal deelnemers betekent een mijlpaal in de geschiedenis van de tennisclub, die dit jaar tevens haar 20-jarig jubileum viert.

stadshagen_tennis2.jpg

stadshagen_tennis3.jpg

Het Profile Tyrecenter Kalvenhaar Stadshagen Open is een toernooi met wedstrijden in de categorieën 3 tot en met 9. Naast het sportieve gedeelte van het toernooi is er naast de baan nog genoeg te doen. Zo is er op vrijdag een feestavond met loterij en prijzen van de sponsoren. Op zondag 17 juli is er gedurende de gehele finaledag live muziek op het tennispark met een optreden van de band ‘Let 40-Love Rule’. Voor de deelnemers is er een gratis barbecue op zondag. Kinderen kunnen zich vermaken op een groot springkussen dat de hele week op het tennispark staat. Reden genoeg voor een bezoekje aan het toernooi, dat naast sportiviteit vooral gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan. Tennisliefhebbers en andere belangstellenden zijn van harte welkom op het tennispark van TC ’91 Stadshagen aan de Oude Wetering 43 in Zwolle. Voor meer informatie kijk op www.tc91stadshagen.nl

Artikel delen:

Reageer