Nieuwe buslijn 6 naar bedrijventerrein Voorsterpoort

Zwolle – Vanaf 5 september 2011 rijdt er een rechtstreekse busverbinding van station Zwolle naar bedrijventerrein Voorsterpoort. Met de komst van lijn 6 biedt de provincie Overijssel meer werknemers de mogelijkheid om gebruik maken van het openbaar vervoer.

buslijn_6.jpg

De bus rijdt op werkdagen tijdens de ochtendspits en avondspits ieder kwartier. De dienstregeling sluit uitstekend aan op de aankomst- en vertrektijden van treinen op station Zwolle. Speciaal voor parttimers rijdt tussen de middag de bus ieder half uur vanaf het station naar Voorsterpoort en weer terug. Er komt op Voorsterpoort voorlopig één halte aan de Grote Voort. De bus vertrekt aan de noordzijde van het station.

Slim werken, slim reizen.

De bus naar bedrijventerrein Voorsterpoort is een van de initiatieven van Zwolle Kampen Bereikbaar om de bereikbaarheid van bedrijven te verbeteren. Samen met het bedrijfsleven, gemeente Zwolle en Kampen zet de provincie Overijssel zich in voor slim werken en slim reizen. Zwolle Kampen Bereikbaar wil in samenwerking met werkgevers een structurele reductie bewerkstelligen van 5% van het aantal auto’s tijdens de spits in het woon/werk- en zakelijk verkeer. Zwolle Kampen Bereikbaar start binnenkort met een actie onder werkgevers en werknemers om hen te informeren over dienstregeling en route.

Artikel delen:
Reacties 4

Reageer