Hotspot Special

Dit is een zogenaamde Hotspot Special. Een Hotspot waarmee een prijs valt te winnen. De komende periode zullen meer Hotspots gekoppeld worden aan entreekaartjes voor evenementen in de Zwolse IJsselhallen. Dit keer wint degene die het juiste antwoord geeft twee vrijkaartjes voor de Internationale Oldtimerbeurs in de IJsselhallen, dat op 14 en 15 april 2007 plaats zal vinden.

Op welke plaats in Zwolle is deze foto gemaakt ?

Deze:

Artikel delen:
Reacties 46
 1. Het lijkt haast op een stuk plastic of linnen waarop is geverfd. Ok, kan dus zeker kunst zijn. Maar waar dit is….eeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhh ik heb geen idee. Het is zeker nog geen tijd voor een tipje van de sluier, zodat we ergens kunnen gaan kijken?


  ⚠️ Meld

 2. Hm, bij het inzenden van de hotspot heb ik een paar verschillende detailfoto’s ingezonden. Bij deze had ik verwacht dat het toch vrij snel geraden zou worden. Maar we zijn nog maar 7 reacties onderweg dus alsnog kan het ‘snel’ geraden worden 😉


  ⚠️ Meld

 3. Nou, ik vind hem wel moeilijk. Ik zie een groot wit beest voor me, met allerlei gekleurde tekeningen. Maar ik kan het geen plaats geven. Misschien in een speeltuin ofzo….
  Nou ja, ik weet het dus gewoon niet 🙁


  ⚠️ Meld

 4. Het is inderdaad geen kunstkoe, want ik heb het kunstkoeien-boek bij de vvv doorgebladerd… Ja-ja, fanatiek, ik weet het… Het zit me nog dwars dat ik het niet weet. Ik kom er ook maar niet achter hoe dat kunstwerk bij de school in Stadshagen er uit ziet: Althans ik kan op het net geen foto vinden, maar waarschijnlijk had men het dan wel geraden… Nee, deze vind ik echt moeilijk: Tlijkt ook wel op een polyester paddestoel… maar nee.. totaal radeloos verder…


  ⚠️ Meld

 5. euhm…. sorry, je hebt het over ‘troep’ op het ding en niet over het ding zelf. Maar nee, het is niet ‘Cloud Airplane’ (of eventuele troep die erop gespoten is)


  ⚠️ Meld

 6. Iedereen zoekt het op loop- of fietshoogte.
  Tip: Bedenk goed dat WFvN relatief laag bij de gronds fietst in z’n sigaar. ;D


  ⚠️ Meld

 7. En Johnny Rabel heeft het helemaal juist. Het ding staat bij de Krullevaar maar het ?­s ook een Krullevaar (of is het nou een KrulleNvaar? ;D )

  Ik zei al dat er iemand h?©?©?©?©?©l dicht in de buurt zat maar de naam/locatie ontbrak (er zijn meerdere basisscholen in Stadshagen) en zeker van z’n zaak was hij ook niet.

  Rinze had hem dus bijna (jammer dat je niet hebt doorgezet; doorgezocht)

  Het betreft deze locatie in Stadshagen. Jammer dat je niet verder in kan zoomen :'(


  ⚠️ Meld

 8. Tja, het vrouwtje van WFvN had ook antwoord kunnen geven maar dat was niet eerlijk geweest.

  Ik zie nu dat Rinze ook het juiste antwoord gegeven heeft maar n?©t te laat.


  ⚠️ Meld

 9. Toen ik het bericht van Rinze over de basisschool zag, ben ik ook aan het zoeken gegaan. Google levert me totaal niets op als ik zoek naar zaken als ‘kunst’, ‘beeld’, ‘Zwolle’ en ‘school’. Zelfs zoeken op ‘krullevaar’ in combinatie met Zwolle levert met ‘google images’ maar weinig op; slechts ?©?©n foto van de school maar dan zonder krullevaar.

  De website van de school z??lf laat wel meer dan genoeg zien in de achtergrondimage.  ⚠️ Meld

 10. aangezien het veel te mooi weer is dit weekend zijn we niet in de gelegenheid om naar de oldtimers beurs te gaan.
  we zitten namelijk op de camping.
  rinze zat er na mij het dichtste bij dus als die de kaarten wil hebben vindt ik het prima.
  zoniet dan de eerste die reageert
  gr. Johnny Rabel


  ⚠️ Meld

 11. Super, echt blij mee.. Mijn vader is namelijk een echte oldtimerfan. Toen ik klein was nam hij me altijd mee. Kan ik hem nu een keertje meenemen.

  Mijn vorige reactie heb ik laten typen door een kameraad. Nadat ik een foto van het kunstwerk had gemaakt heb ik hem gebeld en heeft hij de exacte gegevens ingevuld. Daarna zag hij dat er Johnny Rabel 6 minuten eerder dit al had gedaan. Je begrijpt dat ik door de grond zakte…haha..

  Ik zit nu ook bij een kameraad, (Admin kan ip’s checken) en zal vanavond als ik thuis ben de foto die ik gemaakt heb uploaden naar deze site.

  Superkool@Johnny. Echt blij! Tot vanavond later…


  ⚠️ Meld

 12. Rinze heeft intussen zijn kaarten ontvangen.
  Hij heeft me de foto van het kunstwerk laten zien. Hij is dus werkelijk op pad geweest voor deze Hotspot 🙂
  Veel plezier op de Oldtimerbeurs Rinze !!


  ⚠️ Meld

 13. Het kunstwerk staat voor Basisschool “De Krullevaar” aan de Koperslagerstraat in de wijk Stadshagen
  =============
  Gefeliciteerd 😉


  ⚠️ Meld

Reageer