Man mishandeld in Holtenbroek

Op de Bachlaan zijn woensdagmiddag 11 april twee mannen van 35 en 37 jaar uit Zwolle aangehouden voor het mishandelen van een 43-jarige man uit Zwolle.

Het slachtoffer stond te praten met een groepje bekenden op straat. Op een gegeven moment kwam de 37-jarige verdachte aanlopen. Deze man kent het slachtoffer ook en beiden hadden recentelijk wat woorden gehad. Zonder verdere aanleiding slaat de man de 43-jarige in zijn gezicht. Laatstgenoemde komt hierdoor ten val, waarna hij nog meer klappen en trappen in zijn gezicht krijgt. Een inmiddels erbij gekomen vriend van de verdachte, de tweede verdachte, trapt het slachtoffer ook nog in zijn gezicht. De twee mannen zijn aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Heb een tijdje aan de bachlaan gewoond, en dit verhaal past precies in het plaatje. Vorig jaar is er nog iemand vermoord, mishandelingen, berovingen en dronken mensen op straat waren letterlijk wekelijkse kost. Snel de sloophamer in dit straatje, want het gaat daar echt niet goed.


    Maak melding

Reageer