Knuffelmiddag bij dierenweide ’t Spiekertje

Zwolle – Dierenweide ’t Spiekertje in de wijk Ittersumerbroek houdt op woensdag-middag 13 juli aanstaande een knuffelmiddag voor alle kinderen en hun ouders uit de buurt Ittersumerbroek en natuurlijk ook voor iedereen die zin heeft om eens langs te komen en te kijken hoe het er bij onze dierenweide aan toe gaat. De kinderen mogen die middag knuffelen met de kleine geitjes die onlangs geboren zijn.

Naast het knuffelen van de geitjes staat er het geven van informatie over de juiste voeding voor de aanwezige dieren van de weide (heel erg belangrijk!) en het knutselen van een schaap met echte schapenwol op het programma. Ook wordt er verteld wat het werk van onze vrijwilligers verder inhoudt.

Ook is er koffie, thee en ranja te koop, chips, popcorn en cake waarvan de opbrengst uiteraard naar de dierenweide gaat. Iedereen wordt uitgenodigd mee te doen aan deze gezellige middag en mocht u een extra bijdrage willen geven aan de dierenweide, dan staat er een melkbus klaar waar u uw donatie in kunt doen. De knuffelmiddag wordt tussen 13.30 en 16.00 uur gehouden.

Artikel delen:

Reageer