Zwolle krijgt een Upgrade!

Zwolle – Woensdag 13 juli houden leerlingen van middelbare school JenaXL een speciale actie in de binnenstad van Zwolle om ‘de wereld beter te maken’. Ze geven Zwolle diverse Upgrades.

Kom je op de fiets naar de stad? Dan ben je goed bezig voor het milieu en heb je wel zo’n heerlijke zelfgebakken en fairtrade muffin of brownie verdiend. Mensen die hun afval netjes in de container doen verdienen een felicitatie. Zij worden woensdagochtend door de Upgraders van Jena XL in het zonnetje gezet met een feestelijk applaus en een bedankje. Deze actie is vooral bedoeld om de wereld schoon te houden. Andere voorbijgangers die hun afval op straat gooien, zullen hierdoor worden geïnspireerd om hun afval óók gewoon in de afvalbak te gooien.

Shoppen met een duurzame tas!

Zin om lekker te shoppen? Maar geen zin in al die plastic tasjes die je overal krijgt? Upgraders van jenaxl wisselen jouw slechte plastic tas om voor een goede plastic tas, gemaakt van gerecycled plastic. Alle Upgrades vinden woensdagmorgen tussen 9.30 en 11.30 plaats in en rond de binnenstad van Zwolle. De Upgrades worden georganiseerd in het kader van de Maatschappelijke Stage, vanuit COS Overijssel. De Upgrade “duurzame tas” is mede mogelijk gemaakt door Goody Foods.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Hier word ik blij van. Leerlingen die zich inzetten voor een betere wereld. En dat terwijl al veel kinderen ‘vakantie’ hebben.


    ⚠️ Meld

Reageer