NS ZomerEvent verrast in Zwolle de reizigers

Zwolle – Deze zomer verrast de Nederlandse Spoorwegen haar reizigers en passanten door op vier stations in Nederland het NS ZomerEvent te organiseren. Het event omvat een tijdelijk pop-up terras dat wordt ingericht op de voorpleinen van de NS stations.

zomerevent.jpg

Met het concept van pop-ups wil NS reizigers en passanten verrassen en hun verblijf op het station veraangenamen. Op de stations Zwolle, Venlo, Den Haag Centraal en Amsterdam Sloterdijk worden de reizigers op het voorplein gastvrij welkom geheten. In de fraai vormgegeven tent en omringende zit- en Fatboy loungegelegenheid worden reizigers en passanten in een trendy atmosfeer uitgenodigd om even te relaxen en een broodje en een drankje te nuttigen. 

In de zomermaanden rijdt NS de zomerdienstregeling vanwege de vakanties waardoor er minder treinen rijden op gewijzigde vertrektijden. Dit kan als gevolg hebben dat reizigers langer moeten wachten op het station dan ze gewend zijn. Dit sfeervolle event, met haar barretje, zitjes en Fatboy loungehoek nodigt uit om even te ontspannen. Bovendien biedt ieder station haar eigen programmering aan en is er iedere dag een DJ aanwezig die zorgt voor sfeervolle loungemuziek.

Het NS ZomerEvent wordt in Zwolle georganiseerd op het voorplein van het station van 15 juli t/m 24 juli.

Artikel delen:

Reageer