Leerlingen JenaXL upgraden Zwolle

Zwolle – Woensdagmorgen hielden leerlingen van middelbare school JenaXL een speciale actie in de binnenstad van Zwolle om ‘de wereld beter te maken’. Ze gaven Zwolle diverse Upgrades.

13-07-2011_milieuvriendelijke_aktie_centrum_zwolle_3.jpg

Kwam je op de fiets naar de stad? Dan was je goed bezig voor het milieu en kreeg je een zelfgebakken en fairtrade muffin of brownie. Mensen die hun afval netjes in de container deden verdienden een felicitatie. Zij werden woensdagochtend door de Upgraders van JenaXL in het zonnetje gezet met een feestelijk applaus en een bedankje. Deze actie is vooral bedoeld om de wereld schoon te houden. Andere voorbijgangers die hun afval op straat gooien, zullen hierdoor worden geïnspireerd om hun afval óók gewoon in de afvalbak te gooien.

13-07-2011_milieuvriendelijke_aktie_centrum_zwolle_4.jpg

13-07-2011_milieuvriendelijke_aktie_centrum_zwolle_2.jpg

Shoppen met een duurzame tas!

Zin om lekker te shoppen? Maar geen zin in al die plastic tasjes die je overal krijgt? Upgraders van JenaXL wisselden jouw slechte plastic tas om voor een goede plastic tas, gemaakt van gerecycled plastic. 

13-07-2011_milieuvriendelijke_aktie_centrum_zwolle_1.jpg

De Upgrades werden georganiseerd in het kader van de Maatschappelijke Stage, vanuit COS Overijssel. De Upgrade “duurzame tas” werd mede mogelijk gemaakt door Goody Foods.

Artikel delen:
Reacties 7

Reageer