Tweede Blauwvingerdag valt in het water

Zwolle – De tweede Blauwvingerdag in het centrum van Zwolle viel woensdag grotendeels in het water. Langdurige regenval teisterde de jaarlijkse braderie en het publiek bleef daardoor weg.

13-07-2011_tweede_blauwvingerdag_5.jpg

De Blauwvingerdagen behoren tot de grootste braderiën van Nederland en trekken jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers. Met circa 450 kramen is er een enorm gevarieerd aanbod voor zowel de toerist die gezellig een dagje uit wil als voor de koopjesjager die zijn slag wil slaan. De Blauwvingerdagen worden omlijst met diverse activiteiten en optredens. Het parcours van de braderie loopt ieder jaar over de Diezerstraat via de Grote Markt naar de Melkmarkt en Oude Vismarkt, Luttekestraat en het Eiland.

13-07-2011_tweede_blauwvingerdag_4.jpg

13-07-2011_tweede_blauwvingerdag_2.jpg

13-07-2011_tweede_blauwvingerdag_3.jpg

13-07-2011_tweede_blauwvingerdag_6.jpg

13-07-2011_tweede_blauwvingerdag_1.jpg

Artikel delen:
Reacties 6
 1. @ingrid: inderdaad… Maar nu is het volgens mij ook nog niet droog geweest vandaag. Tjonge, wat een pet-weer…
  En natuurlijk, als je wil, dan kan je je er op kleden. Maar vandaag ben ik even van suiker 😉


  ⚠️ Meld

 2. als je meer dan 100 euro moet betalen voor een plaats ,wil je wel dat er mensen lopen ,en niet zo als nu rustig is in de regen ,,,dus niet heen,,, houd je in iedergeval je geld in je zak…volgende week beter (hoop ik )


  ⚠️ Meld

 3. @Markt, maar wanneer ik nu vakantie zou hebben, zou ik graag rond lopen op een markt. Maar omdat mijn ervaring over het algemeen is, niet alleen in Zwolle, dat ook de standhouders met slecht weer thuis blijven. Ga ik dus bij slecht weer niet heen. Jammer!!

  Vind trouwens die 100 euro ook geen kattenpies. Maar je hoeft dus van te voren niet aan te geven dat je komt. Is het dan soms ook wel eens helaas pindakaas. Alle kramen zijn weg?


  ⚠️ Meld

Reageer