Informatiebijeenkomst over zonnepanelen in Zwolle

Zwolle – Op donderdagavond 21 juli is er een informatiebijeenkomst over de Zwolse zonnepanelen actie. Deze vindt plaats in het Cultuurhuis Stadshagen en begint om 20.00 uur. De initiatiefnemers geven een toelichting op de actie en het installatiebedrijf El-Tec zal informatie verstrekken over de werking van PV-panelen en de verschillende pakketten die worden aangeboden.  

Enkele inwoners van Zwolle hebben onlangs het initiatief genomen om energie op te wekken met zonnepanelen en gebruik te maken van de subsidieregeling van de provincie Overijssel. De sluitingsdatum voor de subsidieaanvraag is 1 september. Om in aanmerking te komen voor de subsidie dienen mensen zich aan te melden via be-zon@duurzaamzwolle.nl. Dat kan door naam, adres en het aantal panelen door te geven. Door deelname aan deze actie kunnen mensen voor een aantrekkelijke prijs kwalitatief goede zonnepanelen aanschaffen en laten installeren. Inmiddels zijn er  bijna 250 belangstellenden. Tijdens de bijeenkomst kunnen mensen zich laten informeren en is er gelegenheid om vragen te stellen. Ook iedereen die zich nog niet heeft aangemeld is van harte welkom! De zaal is open vanaf 19.30 uur. Om 21.00 uur is er een tweede informatieronde.


In verband met de vakantieperiode wordt er op woensdag 24 augustus nogmaals een informatiebijeenkomst georganiseerd. Meer informatie over de actie is te vinden op http://be-zonnepanelen.duurzaamzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer